Transparent
Inloggen
Sluiten

'FC Emmen probeerde Kjell Scherpen te halen'

1 februari 2021 23:53 - Reon Boeringa
Foto: Pro Shots

"FC Emmen probeerde Kjell Scherpen te halen"; image source: Pro Shots

FC Emmen heeft afgelopen transferperiode geprobeerd om Kjell Scherpen te halen. Dat meldt Voetbal International-verslaggever Reon Boeringa via Twitter. Een al dan niet tijdelijke transfer ging echter niet door. Scherpen doorliep de jeugdopleiding van FC Emmen en kwam tot 35 officiële wedstrijden in het eerste elftal tot hij in 2019 de overstap maakte naar Ajax. In Amsterdam maakt hij vooral zijn minuten bij Jong Ajax. Dit seizoen maakte hij zijn officiële debuut in het eerste elftal in de bekerwedstrijd tegen FC Utrecht.




Tags

emmen scherpen boeringa jong reon utrecht

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
Logisch dat ze hem niet laten gaan.
In de hiërarchie is hij de nummer drie.
Met de maanden die komen heb je in ieder geval zoveel keepers nodig.
+1/-0

3 jaar geleden
Ik had hem laten gaan. Van derde keeper op de bank zijn wordt je echt niet beter, deze gast moet gewoon minuten maken. We hebben bij Jong ook nog wel opties als Onana en Steek allebei geblesseerd zouden zijn..
+1/-0

 
3 jaar geleden (gewijzigd)
Opties zoals?

Kotarski is een parodie op een keeper, iedere keer dat hij minuten mag maken ten kosten van Scherpen is een verspilling van tijd en de winstkansen van JA. Het doel van opleiden is dan wel om individuele spelers beter te maken, maar probeer jezelf maar eens voor te stellen hoe frustrerend het voor die gasten moet zijn om 90 minuten lang alles te geven en uiteindelijk weer met lege handen te staan omdat die grabbelende clown er weer eens naast zat. Waarom ze tijd blijven steken in hem is mij een raadsel. Geef al die speeltijd gewoon aan Scherpen en selecteer door.

De rest van de keepers is veel te jong en onervaren om bij blessures van Onana en Stekelenburg het over te nemen. De enige die je daar een plezier mee zou doen is PSV.
+2/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom barkas begeleiding berghuis bergwijn boomen brobbey chico conceicao consistente dest elsimao engeland factor forbs godts henderson kiki liverpool metz mikautadze mislintat mum porto ramaj sevic sosa steijn sutalo transferbeleid