Transparent
Inloggen
Sluiten

'Ajax en Schalke 04 akkoord over transfer Klaas Jan Huntelaar'

18 januari 2021 18:45 - Telegraaf.nl
Foto: Pro Shots

"Ajax en Schalke 04 akkoord over transfer Klaas Jan Huntelaar"; image source: Pro Shots

Onder meer De Telegraaf weet te melden dat Klaas Jan Huntelaar naar Schalke 04 zal vertrekken. Ajax heeft een akkoord bereikt met de Duitse club over een transfer van de spits, die in Gelsenkirchen zijn medische keuring zal ondergaan. Vanwege een blessure kwam hij afgelopen weekend tegen Feyenoord al niet meer in actie.

Meer op Telegraaf.nl




Tags

huntelaar schalke feyenoord gelsenkirchen keuring telegraaf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden (gewijzigd)
Jammer had KJ er liever bij gehouden, maar als dit is wat hij wil en het dichtst bij zijn gevoel ligt dan is het hem gegund. Bedankt KJ, je blijft voor ons een godenzoon. Succes daar en zorg voor je standbeeld.
+3/-0

3 jaar geleden (gewijzigd)
Ik krijg het toch niet uit mijn gedachten, dat als Klaas Jan vanaf de start van de competitie het vertrouwen van rehn Hag als tweede spits had gehad, hij al niet bekend gemaskt zou hebben dat dit zijn lastste seizoen zou zijn en dat hij niet voor Schalke zou hebben gekozen. Het feit dat ten Hag eerder voor Labyad koos dan voor hem in de spits, zal hem toch flink pijn hebben gedaan. Ik respecteer zijn keuze en wens hem veel succes. Ik hoop niet dat hij er spijt van krijgt, want degradatievoetbal spelen is toch heel wat anders dan voor het kampioenschap of in Europa. Maar ik snap heel goed dat hij er geen trek in heeft om de vierde of zelfs vijfde viool te spelen, daarvoor vind hij het spelletje nog veel te leuk en is hij nog te eager. Het ga je goed Klaas Jan
+2/-0

 
3 jaar geleden
Dat was al vanaf het begin duidelijk daar is Ten Hag altijd open en eerlijk over geweest. Toch besloot Klaas-Jan er zelf nog een jaartje aan vast te plakken.
+1/-0

3 jaar geleden
Ik hoop gewoon dat KJ daar inderdaad het verschil gaat maken...
+2/-0

 
3 jaar geleden
Dat gun ik hem zeker, gaat alleen niet gebeuren. Die gaat gewoon een frustrerend half jaar tegemoet en waarschijnlijk een degradatie. Wachtend op de middellijn en dan een zooitje klote dieptepassen. Het is echt een verschrikkelijk team dat Schalke, ondanks Huntelaar.
+1/-0

3 jaar geleden
Heel jammer. Voor Ajax, voor Klaas Jan ook.

Dit is denk ik echt wat Klaas Jan wil, en ik denk dat ondanks de spelers, en ten Hag hun verzoek om te blijven aub dat hij toch besloten heeft voor Schalke te redden. Lukt het? Tuurlijk ben je een nog groter held.

Lukt het niet en die kans is sowieso 50 %, dan gaat je carrière zo eindigen. Dat gun ik hem echt niet.

Jammer Klaas Jan, maar we weten dat je het doet uit liefde voor die club.
+1/-0

3 jaar geleden
Toch een mooi afscheid geven na het seizoen.
+1/-0

3 jaar geleden (gewijzigd)
Ga je goed KJ. Helaas was Ten Hag stekenblind en gaf 'ie de voorkeur aan Labyad, Brobbey en Traoré. Ik had hetzelfde gedaan in jouw positie.
+1/-0

3 jaar geleden
Ik snap er niks van, maar ik hoop dat ie er daar minimaal 10 in knalt en z'n ouwe club in de bundesliga houdt.
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao forbs godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa steijn sutalo tahirovic taylor vos wijndal