Transparent
Inloggen
Sluiten

'Klaas Jan Huntelaar kiest voor terugkeer naar Schalke 04'

17 januari 2021 09:41 - Bild.de
Foto: Pro Shots

"Klaas Jan Huntelaar kiest voor terugkeer naar Schalke 04"; image source: Pro Shots

Volgens het Duitse Bild kreeg Klaas Jan Huntelaar terug bij Schalke 04. De spits zal dat zondagavond na de wedstrijd tegen Feyenoord bekend gaan maken. Eerder deze week kwam naar buiten dat de Duitse club graag Huntelaar wilde overnemen van Ajax. De aanvaller gaf na het duel tegen FC Twente aan voor een lastige keuze te staan. In gesprek met de NOS noemde hij het alsof je tussen jouw twee kinderen moet kiezen.

Meer op Bild.de




Tags

huntelaar schalke bild feyenoord kinderen nos twente

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
Feit is dat je niet eenzijdig kunt beslissen als je nog een contract hebt.
Prima om mee te werken, maar dan alleen als er een goede vervanger gehaald kan worden die ook nog in Europa speelgerechtigd is straks.
Anders moet Overmars maar tegen Ten Hag zeggen dat ie eens moet kappen met Labyad in de spits te zetten ten faveure van Huntelaar. Met Labyad, Brobbey en Traoré als tweede spits gaan we er in elk geval niet komen.
+2/-0

3 jaar geleden
Het zou mij helemaal niets verbazen als dit zo is. Ten Hag ziet in hem pas de vijfde spits na Haller, Traore, Brobbey en zelfs Labyad. Vooral dat laatste zal KJ heel erg pijn gedaan hebben.
Nu zit in het hoofd van de trainer al nooit een functionerend plan B maar vanaf nu op de bank ook niet meer. Als wij achter komen is ons plan B als iedereen fit is nog steeds Labyad, Ekkelenkamp en Traore.
Succes Klaas, ik zal je missen maar begrijp je heel goed en wens je veel succes.
+4/-0

 
3 jaar geleden
Ja ik snap al maanden niet wat Ekkelenkamp toevoegt...
+1/-0

En un momento dado (geschorst)
3 jaar geleden
Heel jammer dit. Maar snap hem wel en het is ook goed dat Ajax hieraan meewerkt. Zou wel mooi zijn als The Hunter in stijl afscheid neemt en de winnende erin knalt vanmiddag! Het ga je goed KJH, bedankt voor al je mooie goals en veel succes bij Schalke
+1/-0

3 jaar geleden
goede kerel klaas jan voorbeeld voor heel velen. had liever gehad dat hij nog jaar bij ajax blijft maar het is zijn keuze ik denk als ten hag hem meer speel tijd had gegeven om te spelen hij wel was gebleven. want wat kan hij bij schalke winnen alleen niet degraderen. bij ajax beker de lands titel en europees. ?
+2/-0

3 jaar geleden
Los van het feit dat Ajax hem nog heel goed kan gebruiken komende maanden en echt van waarde kan zijn binnen en buiten het veld, begrijp ik niet wat hij daar nou moet doen. Schalke speelt continu op eigen speelhelft en Huntelaar is dodelijk in de 16 en is niet de snelste. Ik kan mij ook niet voorstellen dat Huntelaar het verschil is tussen het wel of niet degraderen in de Bundesliga. Waarom spelen om puntjes te sprokkelen in een niet draaiend elftal terwijl je bij je andere liefde nog mee kan doen om 3 prijzen. Ik ga hem in ieder geval missen bij Ajax.
+1/-0

3 jaar geleden
Jammer, jammer, jammer.
Traoré, Brobbey zou ik niet eens erg vinden.
Promes weg, Labyad weg, Klaiber weg, en Ekkelenkamp weg.
Blind moet eens leiding gaan geven aan de verdediging en niet alleen teren op zijn lange bal.Ten Hag moet eens in de spiegel kijken. Dat durft hij niet.
+2/-0

3 jaar geleden
Jammer, snap zijn gevoel. Maar denk niet dat Schalke het gaat redden. Dan eindigt je cariere met een degradatie ipv een titel bij Ajax.
+2/-0

 
3 jaar geleden
Precies en zoveel heeft hij er nog niet!
+1/-0

 
3 jaar geleden
Precies. 50 procent kans je carriere afsluiten met degraderen met je oude club.

Leuk einde... Not.

Klaas Jan!! Doe het niet.

Schalke is een zinkend schip. Degraderen zou juist goed zijn. Opnieuw beginnen.
+1/-0

 
3 jaar geleden (gewijzigd)
Ik zie hem liever ook niet vertrekken, maar iedereen heeft hier altijd de mond vol van dat "spelers geen clubliefde meer hebben en het alleen maar om geld draait". Dit is een keuze met zijn hart, waar ie het meeste nodig is. Hij gaat zijn 2e (of 1e) liefde helpen, niet om meer speeltijd, niet omdat ie hier niet gewaardeerd wordt, maar omdat ze hem nodig hebben en om hulp hebben gevraagd.

Dit staat los van of Ajax het hem moet gunnen. Ajax kan en moet hier zakelijk in staan vind ik. Als Ajax denkt hem ook nog nodig te hebben in de titelstrijd (ik denk van wel) denk ik dat ze hem aan zijn contract moeten houden.
+2/-0

3 jaar geleden
Respect voor zijn keuze, zonder alle ditjes en datjes over Ten Hag en de overblijvertjes erbij te halen.
+1/-0

3 jaar geleden
Brobbey gaat neem ik aan ook nog deze winter? Heb je ook niets meer aan. Labyad is natuurlijk ook klaar deze zomer.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Het schijnt dat ten Hag Labyad zijn contract wil opwaarderen.
+1/-0

 
3 jaar geleden (gewijzigd)
Haha, vriend Sturing weer. Heb je zelf ook nog wat zinnigs te zeggen ipv een ander continu zielig te noemen ? En zelfs onze Klaas een kat te geven.
+2/-0

3 jaar geleden
Wil je nou echt op die manier stoppen? Wil je echt je grootse carrière eindigen op je eigen helft in Gelsenkirchen, alleen op een eilandje, elke wedstrijd verliezend en met een degradatie?

Is eindigen als kampioen en winnaar van de Europa League met Ajax niet veel mooier? Je hebt Schalke al genoeg gegeven, het is nu tijd voor een mooi einde en dat kunnen zij je niet geven.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Als we altijd de gemakkelijkste weg zouden kiezen zouden we nog steeds met z'n allen in een grot wonen.

Uit liefde doe je soms vreemde dingen.
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.242 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aertssen akpom axel berghuis bergwijn boomen conceicao elsimao forbs godts gooijer gorter henderson hlynsson jong kiki metz mikautadze ramaj rensch rulli sanchez setford sevic sosa steijn sutalo tahirovic transferbeleid wijndal