Transparent
Inloggen
Sluiten

Sébastien Haller: 'Ik ben een spits, dus ik moet scoren en belangrijk zijn voor het team'

14 januari 2021 22:25

In gesprek met ESPN gaf Sébastien Haller aan opgelucht te zijn na de wedstrijd tegen FC Twente. "Ik ben een spits, dus ik moet scoren en belangrijk zijn voor het team. Ik wist dat vandaag belangrijk voor ons kon zijn", aldus Haller. "Vooraf hebben we al besproken hoe we zouden lopen. Ik wist dat Antony graag zulke ballen geeft, dus dan moet ik er op wachten. Ik moet gewoon de bal volgen."

Haller voelt zich al direct op zijn gemak in Amsterdam. "Mijn ploeggenoten en de technische staf laten me echt thuis voelen. Het is daarom heel fijn om hier te zijn. Zeker vandaag met de overwinning", zo gaf hij aan.

De spits zag uit een assist van hem Klaas Jan Huntelaar de 1-2 maken. "Wij zijn allemaal erg gelukkig dat we hem hebben. Iedereen weet wat voor speler hij is en wat voor ervaring hij heeft. Daarom is hij ook in de kleedkamer zo belangrijk", zei hij daarover. "We proberen daarom dat hij bij ons blijft."




Tags

haller sebastien antony espn gemak huntelaar opgelucht twente

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.242 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aertssen akpom axel berghuis bergwijn boomen conceicao elsimao forbs godts gooijer gorter henderson hlynsson jong kiki metz mikautadze ramaj rensch rulli sanchez setford sevic sosa steijn sutalo tahirovic transferbeleid wijndal