Transparent
Inloggen
Sluiten

'Schalke 04 hoopt op terugkeer van Klaas Jan Huntelaar'

14 januari 2021 14:28 - Bild.de
Foto: Pro Shots

"Schalke 04 hoopt op terugkeer van Klaas Jan Huntelaar"; image source: Pro Shots

Schalke 04 hoopt deze maand Klaas Jan Huntelaar terug naar Gelsenkirchen te kunnen halen. Dat meldt het Duitse Bild. Om degradatie te kunnen ontlopen is de spits van Ajax in beeld. Onduidelijk is of The Hunter zelf open staat voor een terugkeer naar de Bundesliga en ook of Ajax mee wil werken aan een transfer. Huntelaar speelde eerder al van 2010 tot en met 2017 in het shirt van Schalke 04.

Meer op Bild.de




Tags

huntelaar schalke bild bundesliga degradatie gelsenkirchen hunter ontlopen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
Niet doen! Traore kwakkelt met zijn fitheid, Neres ook. Brobbey moet je uit principe niet meer opstellen (zelfs niet bij Jong Ajax). Je gaat de komende maanden de zwaardere competitie wedstrijden spelen, de beker en EL. Als Haller geblesseerd raakt ben je de lul. En wat zou je met een verkoop opschieten? Een paar ton? Dat zou wel eens de meest dure verkoop kunnen zijn voor Ajax als je zo weer met Labyad in de spits moet spelen. Huntelaar heeft namelijk zeker nog zijn waarde laten zien: 10 wedstrijden, 5 doelpunten, 1 assist.
+2/-0

 
3 jaar geleden
Her probleem zit hem dus juist in het feit dat Ten Hag liever Labyad in de spits zet dan KJ. Het kan dan wel zo zijn dat KJ niet meer drie wedstrijden per week aan kan, maar hij zou veel meer hebben kunnen spelen dan hij tot nu toe gedaan had.

Niet laten gaan en zorgen dat hij direct een contract tekent om trainer te worden als hij stopt met voetballen.
+2/-0

3 jaar geleden
Als die flapdrol van een ten Hag gewoon steeds had gekozen voor Klaas Jan ipv Labyad dan was er nu geen discussie over.
+4/-1

3 jaar geleden
Slechte timing maar dat heb je niet in de hand.
Huntelaar heeft veel voor Ajax betekend en als hij deze stap zou willen maken, dan moet je hem die kans geven.
+3/-0

3 jaar geleden
Hem er gewoon bijhouden. Weer kampioen worden. Zou pas zijn 2e worden.

Uefacup winnen.
+1/-0

3 jaar geleden (gewijzigd)
Ajax heeft hem in principe nog hard nodig dit jaar want kwalitatief is hij na Haller nog de tweede spits. Onze trainer geeft echter de voorkeur aan Traore, Brobbey en zelfs Labyad dus Klaas zit zich al een half seizoen zwaar te verbijten op de bank. Dit is niet het afscheid waar hij op zit te wachten. Terwijl Labyad week na week faalt, men blijkbaar geen vertrouwen heeft in Traore en Raiola Ajax half loopt te chanteren met Brobbey mag Klaas af en toe een paar minuutjes ballen. Niemand die het begrijpt buiten de trainer alleen heeft Klaas daar niets aan. Volgens mij zou hij dus best wel graag nog een half seizoen nuttig zijn in een topcompetitie. Eigenlijk hoort Ajax hem daar de helpende hand toe te steken ondanks dat hij eigenlijk nog hard nodig kan zijn. Maar dan komen we weer uit bij de trainer die Klaas blijkbaar een waardeloze voetballer vind en uitblinker Labyad des te beter. Tja..............
+3/-0

3 jaar geleden
El nico jij ziet het goed. ten hag verkeerde trainer voor ajax vriendjes van ten hag gaan voor ( fc utrecht bv ) ik denk dat er niemand naar hem luistert wat kan die man lullen voor tv eerste klas kwatser
+1/-1

3 jaar geleden (gewijzigd)
Ik zou het hem gunnen. Kan hij mooi zijn carriere daar afsluiten en straks terug bij ons als spitsentrainer ofzo.


-edit-

Ik gun hem niks. Hij blijft lekker bij ons! Wat een gast, komt erin en wint ff een wedstrijd voor ons.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Dan is de kans redelijk aanwezig dat ie zijn carrière afsluit met degradatie. Terwijl ie bij Ajax kampioen kan worden. Ik hoop dat ie blijft.
+1/-0

3 jaar geleden
Dit seizoen is Huntelaar nog nodig.
Niet alleen als spits ook door zijn ervaring en niet aflatende inzet en professionaliteit. Een voorbeeld voor de labiele mentaliteit stabiliteit van een groot deel van de selectie.
+3/-0

3 jaar geleden
Als dit je laatste half jaar uit je voetbalcariere is, speel je dan liever voor een kampioenschap of tegen degradatie..?
+1/-0

3 jaar geleden
Ik ben misschien een klein beetje bevooroordeeld, maar deze man mag toch best nog een seizoen of 1,5 z’n goalen blijven maken hier?
+2/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom berghuis bergwijn beuker boomen brobbey elsimao excuus forbs godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten mislintat oranje passeren ramaj rensch schaduwspits sevic sosa stilstand sutalo tahirovic taylor vos