Transparent
Inloggen
Sluiten

'Transfer Edson Álvarez onbespreekbaar voor Ajax'

8 januari 2021 22:16 - AD.nl
Foto: Pro Shots

"Transfer Edson Álvarez onbespreekbaar voor Ajax"; image source: Pro Shots

Edson Álvarez moet een transfer deze maand uit zijn hoofd zetten. Dat weet het Algemeen Dagblad te melden. De Mexicaan heeft van de clubleiding te horen gekregen dat een vertrek in de winter onbespreekbaar is. Valencia had concrete belangstelling voor Álvarez en zelf had hij zijn zinnen ook gezet op een al dan niet tijdelijk vertrek naar Spanje. Ajax wil hier echter niet aan meewerken.

Meer op AD.nl




Tags

alvarez valencia

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
Heb toch het idee dat als Valencia met het juiste bedrag aan was komen zetten dat Ajax hier toch wel wat makkelijker in zou staan.

Heb hem er graag bij en denk ook dat hij nog goed van waarde kan zijn dit seizoen. Hangt helemaal af van de fantasie van de heer Ten Hag...
+1/-0

3 jaar geleden
Hij is waarschijnlijk beter dan Schuurs op de positie waar hij voor gehaald is en gek genoeg nooit de kans gekregen heeft.
+2/-0

3 jaar geleden
Ik snap het standpunt van Ajax wel, met het drukke schema wat er aankomt.
Van de andere kant, een speler die al enige tijd ongelukkig is, zal hier ook niet beter op worden.
+2/-0

3 jaar geleden
Zorg dan dat zijn familie hier kan komen en zet hem op zijn eigen plek.
Zo moeilijk is het toch niet.
+1/-0

3 jaar geleden
Alvarez moet in het centrum anders hem verhuren. Middenvelders genoeg. Alvarez is geen middenvelder. Daarom ook niet aangetrokken.
Schuurs moet in de schaduw rijpen. Hij neemt nu veel te veel hooi op zijn vork daar zijn collega verdedigers hem laten zwemmen.
Alvarez verkopen over twee of drie jaar.
Blind moet eindelijk eens leiding aan geven aan de verdediging in plaats van zo nu en dan een pass naar voren geven. Hij laat Schuurs zwemmen.
Mazraoui ook gaan verdedigen in plaats van alleen maar naar voren rennen.
Blind moet voor de organisatie gaan zorgen. Door zijn ervaring is hij gehaald. Dat hij van Ten Hag verwacht dat die je met opdrachten de wei instuurt is tekenend voor Blind.
+1/-0

3 jaar geleden
Blijven. Juiste beslissing. In ieder geval tot zomer. Niks meer de bel verzwakken.
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.250 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

avila berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa sutalo tahirovic taylor transferbeleid vos wijndal