Transparent
Inloggen
Sluiten

Officieel: Sébastien Haller tekent bij Ajax contract tot 2025

8 januari 2021 09:32 - Ajax.nl
Foto: Pro Shots

<b>Officieel: Sébastien Haller tekent bij Ajax contract tot 2025</b>; image source: Pro Shots

Sébastien Haller is definitief de nieuwe spits van Ajax. Via de officiële kanalen heeft de club de komst van de international van Ivoorkust bevestigd. Haller heeft in Amsterdam zijn handtekening gezet onder een contract tot de zomer van 2025 en is per direct inzetbaar voor Erik ten Hag. Ajax betaalt in totaal 22,5 miljoen euro voor de aanvaller.

Meer op Ajax.nl




Tags

haller sebastien hag ivoorkust

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
Nou, welkom en succes dan maar! Hopen dat we de komende jaren eens een vaste spits hebben die voldoet aan de hoge eisen. Dat ie zoveel kost interesseert me niet zo. Ik vertrouw erop dat Ajax verantwoord met zijn geld omgaat, dus dan heb ik liever een dure goede speler, dan een goedkope slechte.
+3/-0

3 jaar geleden
Welkom Sébastien. In deze aankoop heb ik veel vertrouwen.
+2/-0

3 jaar geleden
Welkom Seb! Ik heb alle vertrouwen in jou. Knal zondag maar gelijk de winnende binnen!
+2/-0

3 jaar geleden
Die foto? Gooit hij er net een fluim uit...
+3/-0

 
3 jaar geleden
Nee, da's corona die richting gezicht zweeft.
+1/-0

3 jaar geleden
Frans paspoort dus da's makkelijk inderdaad. Ook eindelijk weer een spits met beetje lengte (1 meter 90). Nood moet wel erg hoog zijn bij West Ham. Schrijven even 20 miljoen in een jaar af.
+1/-0

3 jaar geleden
Kan er niet zo heel goed een inhoudelijke reactie op geven aangezien ik hem totaal niet gevolgd heb nadat hij Utrecht verliet. Het is ontzettend veel geld dus hij moet er wel minimaal 15 inschieten deze helft om zijn geld waar te maken.
Aan de andere kant, als dit ervoor zorgt dat we kampioen worden en dus weer CL halen is het geld alweer terug verdiend, aangezien wij zonder goede spits echt geen kampioen worden.

Nu komt wel de vraag, wat gaat Ten Hag doen met de opstelling als Neres, Tadic, Anthony en Promes allemaal fit zijn? Ik mag toch hopen dat dit niet een impact gaat hebben op het middenveld waar we straks ineens Klaasen, Promes en Labyad op het veld gaan zien staan....
+1/-0

 
3 jaar geleden
Simpel, Promes kan je wegstrepen, niet goed genoeg voor de basis.... en de rest. Is een mooi stel voetballers, maak er wat moois van. Ik vraag me af of Anthony bijvoorbeeld op 10, net achter de spits, geen prachtplek heeft...of veel met positiewisselingen werken, waar Haller diepe spits is en de rest erom heen. Je wordt zo een stuk onvoorspelbaarder.
Ik hoop wel dat we de spelers fit kunnen houden, wat een drama is het dit seizoen met blessures
+1/-0

3 jaar geleden
Goede zet van Ajax.
Nu nog een ervaren, leidinggevende, centrale verdediger.
+2/-0

3 jaar geleden
Wat een meesterzet van Overmars... Klaiber kopen zodat hij Haller kan overtuigen om naar Ajax te komen.
+1/-0

3 jaar geleden
Welkom bij de mooiste club van de wereld!
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.250 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

avila berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk martha medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa sutalo tahirovic taylor vos wijndal