Transparent
Inloggen
Sluiten

Zaakwaarnemer Lasse Schöne: 'Een terugkeer naar Ajax zou ik niet onlogisch vinden'

7 januari 2021 11:56 - VI.nl
Foto: Pro Shots

Zaakwaarnemer Lasse Schöne: "Een terugkeer naar Ajax zou ik niet onlogisch vinden"; image source: Pro Shots

Lasse Schöne zit per direct zonder club. Het contract van de Deense middenvelder bij Genoa is ontbonden, zodat hij op zoek kan naar een andere club. In gesprek met Voetbal International geeft zaakwaarnemer Revien Kanhai aan dat Schöne topfit is. "Hij heeft elke dag voluit kunnen trainen, en wil zich in de komende maanden weer goed op het veld laten zien, met een plek in de selectie van Denemarken richting het EK als een belangrijk doel", aldus Kanhai. "Lasse en ik zijn ervan overtuigd dat hij nog absoluut zijn topniveau van Ajax kan behalen. Ik word dagelijks gebeld door clubs en agenten over Lasse. Maar Lasse is terecht kritisch en wil een juiste stap maken. Er zijn diverse aanvragen uit Italië. Maar een terugkeer naar Ajax zou ik ook niet onlogisch vinden."

De zaakwaarnemer gaat verder: "Lasse is nu juist de perfecte persoon die de soms ontbrekende balans kan brengen binnen en buiten het veld. Hij is echter ook afhankelijk van de beperkte opties in de winter window en de negatieve financiële omstandigheden als gevolg van de coronacrisis. We zullen dus samen gaan bekijken wat de juiste stap is nu."

Meer op VI.nl




Tags

schone kanhai agenten coronacrisis denemarken genoa ontbonden revien topfit topniveau window

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
Achteraf had hij nooit weg moeten gaan natuurlijk. Maar of hij nu terug moet komen? Hij was al niet de snelste (dat zal nu nog minder zijn) maar wel een prachtige techniek, trap en spelinzicht. Tjah, ik zou hem gewoon mee laten trainen en dan kan Ten Hag bekijken of hij nog goed genoeg is. Anders kan je hem altijd nog gebruiken als trainer. Is natuurlijk een echte Ajacied, spreekt Nederlands en heeft veel ervaring. Alleen de ervaring dat het gras altijd groener is aan de andere kant is zeer handig om over te brengen voor jonge spelers.
+3/-0

3 jaar geleden (gewijzigd)
Het zou een aanwinst zijn maar zal denk ik niet veel spelen.
Als hij dat kan accepteren, prima.
Maar ik denk dat Lasse nog gewoon iedere week lekker wil spelen.
+2/-0

3 jaar geleden
Als hij met Denemarken naar het EK wil, moet hij niet terugkeren naar Ajax. Dat wordt voornamelijk de bank warmhouden ben ik bang.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Ik denk dat dit ook de enige reden is waarom hij nu zelf niet terug zou willen naar Ajax.

Het is natuurlijk een prachtige speler om een klein vast salaris te geven met een contract gebaseerd op prestaties. Daarna mooi toevoegen als assistent en z'n papieren laten halen.
+2/-0

3 jaar geleden
in het kader van het 5 wissel principe ;)

Schone er in gooien voor 20 minuten.
Vrijetrapje , corner?

;)
+1/-0

3 jaar geleden
Geeft je wel weer een extra optie naast Gravenberch om een beetje de balans te bewaken. In het jaar met Frenkie naast hem rendeerde dat uitstekend. Je zou Klaassen dan wat vaker op 10 kunnen gebruiken, daar is het nu toch een beetje dunnetjes met alleen Kudus als echt goeie optie (gebaseerd op 3-4 wedstrijden dat ie fit is geweest) en Labyad die prima meekan tegen het rechterrijte van de Eredivisie maar te kort komt in topwedstrijden.
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

avila berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk martha medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa sutalo tahirovic taylor vos wijndal