Transparent
Inloggen
Sluiten

'Ajax brengt bod uit op Braziliaanse spits Brenner'

30 december 2020 11:05 - Twitter Nicolò Schira
Foto: Pro Shots

"Ajax brengt bod uit op Braziliaanse spits Brenner"; image source: Pro Shots

De doorgaans betrouwbare journalist Nicolò Schira weet te melden dat Ajax een bod heeft uitgebracht op Brenner Souza da Silva. Een bod van 10 miljoen euro zou geboden zijn op de Braziliaanse spits, maar dat zou via bonussen verder op kunnen lopen. São Paulo verlangt echter meer voor de jeugdinternational. Brenner zou in Amsterdam een contract voor vier seizoenen kunnen tekenen.




Tags

brenner schira silva souza

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden (gewijzigd)
Als Ajax echt de mogelijkheid heeft om Brenner voor 10-12 miljoen (ze willen 12) over te nemen van Sao Paolo, dan moeten ze deze kans echt aangrijpen. Natuurlijk is het nog steeds behoorlijk wat geld, maar Brenner is echt een prima spits en heeft de potentie om nog veel beter te worden. En ik verwacht dat hij in de toekomst alleen maar duurder zal worden en als Ajax misschien in de toekomst terugkeert voor hem, dat hij dan 20 miljoen of misschien zelfs richting de 30 miljoen of meer moet gaan kosten. Hij is pas 20-jaar, maar maakte zijn debuut in het eerste van Sao Paolo in 2016 op 16-jarige leeftijd. Is ook verhuurd geweest aan Fluminense in 2019 en kwam daar niet echt uit de verf, maar hij is altijd al als een groot talent gezien en dit seizoen is hij echt helemaal losgekomen bij Sao Paolo. In 37 wedstrijden heeft hij 22 goals gemaakt: 21 wedstrijden in de Braziliaanse competitie, 11 goals (en 3 assists), 5 wedstrijden in de Braziliaanse beker, 6 goals, 5 wedstrijden in het staatskampioenschap, 1 goal, 4 wedstrijden in de Copa Libertadores (de CL-variant voor dat continent), 2 goals en 2 wedstrijden en 2 goals in de Copa Sudamericana (de EL-variant voor dat continent
+2/-2

 
3 jaar geleden
Heb je hem ook ooit zien spelen? Of alleen gegoogled ?
+6/-2

 
3 jaar geleden
Via google kun je tegenwoordig ook bewegende beelden vinden van spelers.
+3/-1

 
3 jaar geleden
Uit een paar momenten kun je geen gedegen mening genereren, en uit PlayStation al helemaal niet.
Hopelijk laat Overmars zich geen 2e magallan in de schoenen schuiven.
20 is niet zo heel jong meer om nog niet gekocht te zijn door de rijkere clubs, als je zo’n groot talent bent.
Maar wellicht vergis ik me, ik ken hem namelijk niet....
+1/-0

 
3 jaar geleden (gewijzigd)
Fair enough, maar het kan ook een Neres of Antony worden.. en.. we hebben wel iemand nodig in de voorhoede. Tadic wordt ook wat ouder en het is nog te bezien of de 2 Brazilianen behouden kunnen blijven voor volgend seizoen. ;)
+1/-0

 
3 jaar geleden
Ik ben het met je eens dat we voorin wel wat kwaliteit kunnen gebruiken.
Om nou te gaan roepen dat Brenner de verlosser is als men hem nog nooit heeft zien spelen is niks meer dan meelullen met journalisten.
Antony heeft soms leuke momenten, maar erg overtuigend vind ik hem nog niet, hopelijk komt dit doordat het allemaal wat stroef loopt op dit moment.
Hopelijk is Kudus na de winterstop weer van de partij.
+2/-0

 
3 jaar geleden
Het schijnt dat hij op de playstation 5 nog beter is.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Ga je over 3 jaar weer zeuren dat we 12 miljoen door de plee hebben gespoeld. Net zoals je een paar jaar geleden Bande liep te promoten. Topscout!
+2/-1

 
3 jaar geleden
Paar jaar geleden? Haha
Gelukkig zie jij het nog zitten in Bande. Op basis waar van is mij een raadsel maar oke.
+1/-2

 
3 jaar geleden
Voorlopig waren onze twee Braziliaanse aankopen Neres en Antony twee voltreffers.
+3/-0

 
3 jaar geleden
Tagliafico, Martinez, Blind, Tadic, Klaassen.. allemaal voltreffers. Maar het schijnt dat mensen zich liever focussen op het negatieve. Miskopen zijn onvermijdelijk, het blijft bijna altijd een gok hoe een speler zich ontwikkelt en of hij zich wel kan inpassen in het "systeem". De club heeft geld en spelers zat die stuk voor stuk tientallen miljoenen waard zijn, dus lijkt het me logisch dat de aankoopbedragen hoger liggen dan voorheen.
+3/-0

 
3 jaar geleden
En daar kan je Onana, Neres en Antony nog eens bij optellen. Eigenlijk zelfs Promes want verleden jaar draaide die ook een topjaar. Helaas ging hij toen aan pleintjesvoetbal, feestjes in coronatijd en een eigen kledingmerk doen ipv datgene waarvoor hij miljoenen ontvangt.
Ik denk dan ook dat ongeacht de afloop van de rechtszaak hij zijn biezen kan pakken na dit seizoen. Ajax doet volgens mij nu gewoon aan damage control met het oog op de verkoop die er aan komt. Reden te meer om er een goaltjesdief bij te halen.
+3/-0

3 jaar geleden
Weet niet of deze journalist echt zo betrouwbaar is.
+1/-0

3 jaar geleden
Volgens het bericht een 'doorgaans betrouwbare' journalist. Past wel in de strategie een half jaar laten wennen, zodat hij er volgend jaar staat. Een voorhoede van Neres, Brenner en Antony gaat denk wel de krant halen in Brazilie. We gaan het wel zien. Wellicht heeft dit te maken met Brobbey/AC Milan.
+1/-0

3 jaar geleden
Danilo verkopen voor hetzelfde bedrag (immers topscorer eredivisie). En ik denk dat je dan goede zaken doet. Brobbey de keuze geven: verlengen, verkopen in de winterstop of terugplaatsen naar Jong Ajax (anders uiteraard geen speelminuten meer geven, zowel bij Jong als Ajax 1). Traore mag zich gaan bewijzen, veel te wisselvallig op dit moment. Zijn goals tegen VVV verbloemen een beetje zijn effectiviteit en gemiddelde.
+1/-1

 
3 jaar geleden
Als jij Danilo kan verkopen voor het zelfde bedrag begin ik een campagne om jou de opvolger van Overmars te maken.
+2/-0

 
3 jaar geleden
10 miljoen is toch geen heel gek bedrag? AZ zou voor Boadu minimaal hetzelfde vragen, zonder lang goed te presteren. PSV wil voor Malen meer dan 35 miljoen.
+1/-1

 
3 jaar geleden
Ja maar Malen komt uit de AJAX opleiding.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Klopt, Danilo toch ook? Aangetrokken in 2017.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Hoe je het wendt of keert, Danilo speelt en scoort voor Twente.
Dat is wat anders dan wanneer je speelt en scoort voor een topclub.
Ze hebben ooit 17 mlj geboden voor Jörgensen aan Feyenoord, had hij voor Twente gespeeld dan was het bod misschien 8 mlj geweest en wanneer hij voor Ajax had gespeeld was het bod 25 mlj geweest.
En Sao Paolo wil geen 10 mlj voor Brenner maar veel meer.
+1/-0

3 jaar geleden (gewijzigd)
Brenner is een snelle spits en is dit jaar doorgebroken. Hij is een goede afmaker en ook goed in de lucht dus doen zou ik zeggen. Het is weliswaar zijn eerste jaar dat hij zo presteert maar Neres en Antony hebben laten zien waar die jeugdinternationals van Brazilië qua nivo staan. Hij is ook pas 20 jaar en doet het dit jaar bijzonder goed in de Braziliaanse competitie.
De geluiden dat hij echter voor 12 miljoen te halen is geloof ik echter niet. Als Marc er in zou slagen om hem voor 15/16 miljoen plus bonussen zou kunnen halen heeft hij het zeer goed gedaan.
Ajax heeft absoluut een centrumspits van nivo nodig en met Traore of Danilo ook de kans om deze deal minstens de helft goedkoper te maken door een van deze twee te verkopen mocht dat nodig zijn.
+3/-0

3 jaar geleden
# als dit uitkomt dan is 3 Brazilianen voorin aantrekkelijk, alleen al puur om de taal, hun flow, cultuur. Vaak doen spelers het van andere culturen het beter als ze maatjes hebben uit hun eigen land. Neres is er misschien nog een half jaar, fijn als er dan een nieuw duo met Antony is en eventueel Danilo.

@ Ajax moet wat doen en de spits die ze wilden deze zomer kwam niet (Luis S.)
dus ze moeten nu wat doen.

2-3 spelers halen met kwaliteit is aan te raden, mede omdat er te weinig kwaliteit is en kunnen alvast acclimatiseren.

Als Brenner komt en een verdediger: bv Sanchez of TFM dan heeft Overmars het goed gedaan.


@ er MOET wat bij!
+3/-1

3 jaar geleden
Allemaal leuk bedacht ,maar volgens de media heeft Ajax een leider in de laatste linie nodig.En vooral niet vergeten dat Ajax als opzetje gebruikt wordt om de prijs op te drijven. Maar je weet maar nooit hoe een koe een haas vangt.
+1/-1

3 jaar geleden
Als deze jongen werkelijk zo goed is en de journalist zo betrouwbaar, waarom lees ik dan nergens dat half Europa hem op de radar heeft?
+2/-0

 
3 jaar geleden
Las jij dat bij Antony, Neres en Sanchez? Vast wel ergens maar misschien zijn er ook nog spelers met verstand en zien zij Ajax als de ideale stap.
+3/-2

 
3 jaar geleden
Ach dat heb ik zo niet meer op mijn netvlies staan, vaak staan er wel andere belangstellende clubs bij.
Ik betwijfel of je opmerking over spelers met gezond verstand daarop van invloed is.
+3/-0

3 jaar geleden
A(ntony), B(renner), N(eres), ik ken een sponsor van AJAX die heel blij zou worden van deze voorhoede.
+10/-0

3 jaar geleden
Als hij echt zo goed is moet zeker halen wat je nu heb lopen bij ajax is maar niks Promes mag weg van mij eigenlijk wat ten hag heeft gehaald heeft gefaalddus daar moet andere spelers voor halen je heb al zo vele talenten van ajax weggestuurd die het nu overal goed doen die denken HA HA HA Ten Hag jij weet alles beter daar kom je achter je kan hier wel lezen ik ben geen Ten Hag Supporter die is ook Vervanging TOE
Vriendelijke groet J.B Aertssen
+3/-1


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.273 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom almada avila berghuis bergwijn besparen boomen brobbey elsimao forbs godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten loonkosten mislintat passeren ramaj rensch sevic sosa stilstand sutalo tahirovic taylor vos