Transparent
Inloggen
Sluiten

'Mino Raiola biedt Brian Brobbey aan bij AC Milan'

25 december 2020 13:12 - Tuttomercatoweb
Foto: Pro Shots

"Mino Raiola biedt Brian Brobbey aan bij AC Milan"; image source: Pro Shots

Volgens het Italiaanse Tuttomercatoweb heeft Mino Raiola Brian Brobbey aangeboden bij AC Milan. De jonge spits heeft nog een contract bij Ajax tot het einde van dit seizoen en zou daarom voor 2 à 3 miljoen euro te halen zijn deze transferperiode. Zelf heeft de aanvaller steeds gezegd dat het wel goed zou komen met een nieuw contract. "Ik ben al dicht bij een handtekening", aldus Brobbey eind oktober in gesprek met Fox Sports doen hij zijn debuut in het eerste elftal maakte.

Meer op Tuttomercatoweb




Discussieer mee op de forums


Tags

brobbey milan raiola fox tuttomercatoweb

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
1. Van Brobbey zou het heel dom zijn om dit te doen.
2. Van AC Milaan zou het heel dom zijn om dit te doen, want wie is brobbey nou?
3. 99,9 % dit is gewoon onzin, of gecreëerd om Brobbey meer marktwaarde te geven voor zijn nieuwe contract
+1/-0

 
3 jaar geleden
Als AJAX niet doorpakt, dan gaat tie gewoon naar een Europese club. Want Raiola wilt gewoon cashen. Hem maakt het niet uit naar welke club of competitie. Die lult Brobbey gewoon gek met mooie praatjes.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Dan gaat die toch lekker. Niet laten opnaaien door Raiola.
+2/-2

 
3 jaar geleden
Bekende tactiek van Raiola om een beter contract eruit te slepen.
+1/-0

3 jaar geleden
Raiola gebruikt dit om druk te zetten. Die wil er het maximale voor brobbey en zichzelf uit halen. Ik verwacht dat er bedragen gevraagd worden die niet passen bij een speler die net een paar wedstrijden in Ajax 1 heeft gespeeld. En wat doe je dan als Ajax zijnde, lastig. Met Milan heeft de vol gevreten Italiaan een mooie troef in handen.
+1/-0

3 jaar geleden
Bijna elke keer als ik de naam Riola ergens tegen kom ivm Ajax keert mijn maag zich een beetje om. Het enige maar dan ook echt het enige wat deze nare man op uit is zijn wat extra miljoenen voor zichzelf. Voor Brobbey zou een transfer namelijk ronduit dom zijn op dit moment nu de spitspositie bij Ajax niet goed bezet is. Ook sportief gezien is het nogal een verschil of Zlatan de man voor je is of Traore.
Voor Riola echter zou een transfer natuurlijk miljoenen opleveren omdat hij goedkoop te halen is. Altijd wel een Italiaan te vinden die een paar miljoen onder de tafel door schuift.
Misschien is er ook niets van waar en is het inderdaad alleen maar te doen om druk op de onderhandelingen te zetten. Hoe dan ook, ethisch gezien hoort deze man op de vuilnisbelt. Was er maar wat meer controle voor dit soort volgevreten Italiaanse bollen.
Ik hoop hoe dan ook dat Brobbey behouden blijft voor Ajax want ik schat hem een stuk hoger in als Traore.
+1/-0

3 jaar geleden
Blijkbaar ziet Ajax het niet zitten in Brobbey, anders hadden ze allang een handtekening kunnen krijgen. Tagliafico zijn contract werd zelfs opgewaardeerd, terwijl hij weg mag in de winter. Vaag verhaal.
+1/-0

 
3 jaar geleden (gewijzigd)
Dat is het spelletje wat Riola speelt. Brobbey heeft al hardop gezegd dat hij gaat en wil bijtekenen. Maar Riola wil er meer uitslepen en dan vooral voor zichzelf. Die weerhoud Brobbey er van om al te tekenen om Ajax onder druk te zetten en om te kijken of hij niet een schip lires uit Milaan vandaan kan slepen wat voor hem natuurlijk veel lucratiever is.
Om voor Tagliafico nog steeds die ongeveer 25 miljoen te kunnen vangen moet Ajax wel openbreken anders loopt hij zo meteen gratis de deur uit.
+2/-0

 
3 jaar geleden
Ajax wil hem denk echt wel behouden. Eindelijk een spits uit eigen jeugd met potentie. Ik hoop dat brobbey kiest voor wat het beste is voor z'n ontwikkeling. Als je zo kiest dan levert dat op de lange termijn het meest op sportief als financieel.
+3/-0

3 jaar geleden
Ajax moet zich niet onder druk laten zetten door Raiola.
Ga maar naar Milan, komt Brobbey in het rijtje, Kischna en al die andere gasten waar je nooit meer wat van hoort.
+2/-1

3 jaar geleden
Geen probleem. Veel plezier in Milaan, geniet van het klimaat en het eten want veel voetbal zal er niet meer inzitten.
+5/-2

3 jaar geleden
Vervelende situatie natuurlijk. Alles hangt af van de mentaliteit van de speler in kwestie, niet van Raiola. Gelooft Brobbey in de filosofie van Ajax, ontwikkelingsmogelijkheden, heeft hij vertrouwen in zijn eigen kwaliteiten? En het meest belangrijke: staat geld niet boven aan zijn wensenlijst? In dat geval zal hij bijtekenen. Mocht hij voor het snelle geld willen gaan, zichzelf overschatten (die speelt Zlatan niet uit de basis), dan wens ik hem veel succes bij Milaan, want dan past hij niet bij Ajax. Om de absolute top te halen moet het fysiek en in de bovenkamer goed zitten, anders speel je binnen 3 jaar bij Vitesse of ADO Den Haag.
+3/-0

Dat zal goed nieuws zijn, 2 of 3 miljoen is mooi meegenomen maar nog veel belangrijker het zal Ajax er eindelijk is toe dringen om op zoek te gaan naar een echt goeie spits.
Een spits die er gewoon 25 per jaar in jast, een vent die een wedstrijd die niet loopt ook gewoon beslist door de ene kans die je wel krijgt gewoon te benutten, zoals tegen Atalanta en Willem 2.
Brobbey en Traore komen gewoon tekort dat ziet iedereen.
Die lapmiddelen met Tadic of Labyad in de spits is ook niks.
+4/-0

 
3 jaar geleden
Bij Traore hebben we dat inderdaad al gezien dat die tekort komt. Brobbey dat zal nog moeten blijken want die heeft zijn kans nog niet gehad zoals Traore. Ideaal zou inderdaad een kanjer in de spits zijn en dan Brobbey rustig steeds meer minuten om te kijken hoe goed hij kan worden. Ondanks zijn kracht is het natuurlijk nog een snotpegel dus laten we die zeker nog niet afschrijven.
+2/-0

En un momento dado (geschorst)
3 jaar geleden
Als zo'n knulletje wat net komt kijken niet het geduld op kan brengen om zijn kans bij Ajax af te wachten, moest hij maar lekker gaan. En ik snap niet dat Ajax űberhaupt nog in zee gaat met jochies die Raiola als manager kiezen.
+3/-0

 
3 jaar geleden
Van Ryan Gravenberch ook gelijk maar afscheid nemen dan?
+1/-0

 
3 jaar geleden
Omdat Raiola de grootste nietsnuten miljonair weet te maken. Best knap overigens, maar een plaag voor clubs.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Je bent altijd als speler een nare sliding verwijderd van nooit meer spelen, en geen cent verdienen, en loodgieter worden. Daarom kiezen spelers voor de zekerheid die Raiola biedt.

Ik heb altijd gedacht dat om de Raiola's van de wereld uit te schakelen, we spelers een soort van verzekering moeten geven om dat risico af te dekken.
+1/-0

3 jaar geleden
Is geen ramp als Brobbey verkast ; doe gelijk Traoré ook in de aanbieding .. Het zijn leuke spelers ,maar niet goed genoeg voor de top ..!
+1/-0

3 jaar geleden
Ik vind dat iedereen wel kort door de bocht gaat om zowel Traore als Brobbey tekort te doen. Net zoals iedere keeper wordt ook een spits in de loop der jaren rijper en steeds beter. Vleugelwingers zijn zo wie zo altijd al grilliger in hun spel. Waarom zou je die 2 jonge spitsen wegdoen voor een gearriveerde spits van 25 jaar A die niet te betalen is B de vraag is of hij het wel waar kan maken bij Ajax, kijk naar bv Machlas.
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.253 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

avila berghuis bergwijn boomen brobbey elsimao gaal godts goedkopere hato henderson hlynsson jong kaplan kiki kroes mannsverk mislintat praag rensch rulli rvc sevic sosa sutalo tahirovic taylor twente vos wijs