Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax voor de TOTO KNVB Beker op bezoek bij AZ

19 december 2020 22:56
Foto: Pro Shots

Ajax voor de TOTO KNVB Beker op bezoek bij AZ; image source: Pro Shots

In de achtste finale van de TOTO KNVB Beker wacht voor Ajax een uitwedstrijd tegen AZ. Dat werd zaterdagavond duidelijk na de loting. De wedstrijd zal worden gespeeld op dinsdag 19 januari, woensdag 20 januari of donderdag 21 januari. De exacte datum wordt later pas bekend gemaakt.

Indien de ploeg van Erik ten Hag weet te winnen in Alkmaar zal het in de kwartfinale een thuiswedstrijd krijgen. Na de achtste finales zal pas geloot worden welke ploeg dan naar Amsterdam komt.




Tags

knvb alkmaar hag

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
Achja het zal met die troostprijs. Valt alleen wel op dat wij vaak (of altijd) de topwedstrijd hebben en andere ploegen toch relatief makkelijk loten en thuis.
Maar goed dat houdt ons scherp. Vlammen in januari!
+1/-0

Tja je verwacht het niet he zo`n loting.
Ajax weer een topwedstrijd om de kijkcijfers te redden.
Feyenoord thuis, gebeurd ook nooit.
Psv weer ergens een anoniem potje tegen een KKD ploegje wat geen hond interesseert.
+3/-0

 
3 jaar geleden
De puzzel valt altijd wel heel goed in elkaar elk jaar voor de KNVB ,maar goed Ajax moet die kaaskoppen toch van het veld af kunnen spelen!!
+1/-0

3 jaar geleden (gewijzigd)
Oeps, het balletje dat 010 ook een thuiswedstrijd zou hebben moeten geven in de kwartfinales was niet warm gemaakt. Nu zullen er wel kapuchonnetjes in de achtertuin van polak gaan verschijnen. Foei sjaak, was niet de afspraak natuurlijk :D
+1/-0

3 jaar geleden
met dit elftal gewoon uitgeschakeld zeker op snelheid met blind tadic enzv
+1/-3

 
3 jaar geleden
Heb jij ook weleens iets positiefs te melden?
+5/-0

3 jaar geleden
Als Ajax in vorm is zijn dit geweldige wedstrijden. Uiteindelijk gaat het daarom om spelers op een hoger niveau te krijgen. Denk je dat AZ zit te wachten op Ajax?
+2/-0

3 jaar geleden
Als we deze winnen met goed spel weten we waar we staan .
Alleen afwachten wat de vorm van de dag is .
+1/-1

3 jaar geleden (gewijzigd)
Wat een gezeur allemaal.
Het is toch "wij zijn Ajax, wij zijn de beste"?
Mooie wedstrijd om dat te laten zien.
Ik zeg 4-5.
+3/-0

3 jaar geleden
Ajax moet zware wedstrijden spelen. Dan komen de zwakheden naar boven. Zie ook de champions wedstrijden. Kunnen ze alleen maar van leren. De kop in het zand steken en hopen op lichte tegenstanders geeft alleen maar de angst aan te verliezen. De KNVB beker is een prijs. Wie is Ajax dan wel dat ze deze prijs als een troostprijs mogen zien. Als Ajax nu 10 punten voorsprong had en fantastisch speeld maar het basisniveau is Ajax dit hele seizoen al Ajax onwaardig.
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom barkas begeleiding berghuis bergwijn boomen chico conceicao elsimao eredivisie forbs henderson hlynsson jong kiki klaiber liverpool metz mikautadze mislintat mum ofzo porto ramaj sevic sosa steijn sutalo transferbeleid utrecht