Transparent
Inloggen
Sluiten

Jong Ajax gelijk tegen tien man van De Graafschap

11 december 2020 23:00
Foto: Pro Shots

Jong Ajax gelijk tegen tien man van De Graafschap; image source: Pro Shots

Jong Ajax is vrijdag onnodig tegen puntverlies aangelopen op bezoek bij De Graafschap. Ondanks dat de ploeg een uur met een man meer speelde, kwam het niet verder dan een 2-2 gelijkspel. Ongelukkig kwam Jong Ajax via een eigen doelpunt van Terrence Douglas, maar Ar'Jany Martha werd het al snel weer gelijk.

Na slordig verdedigen kwam De Graafschap niet veel later opnieuw op voorsprong, maar na een half uur spelen kreeg het een directe rode kaart na een harde overtreding. De ploeg van Mitchell van der Gaag had vanaf dat moment een overwicht en kreeg een serie aan kansen. De gelijkmaker kon dan ook niet uitblijven en dat deed Sontje Hansen na bijna een uur spelen op heerlijke wijze.

In het resterend half uur kregen beide teams enkele goede mogelijkheden, maar vooral dankzij goed keeperswerk aan beide kanten vielen er geen treffers meer en moest iedereen genoeg nemen met een gelijkspel.

Opstelling Jong Ajax: Scherpen, Van Gelderen (46' Musampa), Llansana, Kasanwirjo, Douglas, Regeer, Hlynsson (46' Hansen), Warmerdam (59' Giovanni), Martha, De Waal (59' Bandé), Ünüvar (86' Baas)




Tags

jong graafschap douglas hansen martha bande gelderen hlynsson jany kasanwirjo keeperswerk llansana musampa regeer resterend scherpen unuvar waal

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden (gewijzigd)
Ik ben er, voor de zoveelste keer, toch weer voor gaan zitten en had een stille hoop dat het niet slechter kon dan de afgelopen wedstrijden, met JAJ ,maar tot mijn verbazing, was dat helaas toch de waarheid. Dat wordt nog een dure grap in de toekomst, je moet straks echt bijna alle spelers gaan kopen, ik heb maar bij enkele spelers ,het gevoel gekregen dat het talenten zijn, het gaat allemaal zo langzaam, zo ongecontroleerd ,hoogst irritant, geen bezieling, alleen Scherpen scoort een ruime voldoende en Hansen voetbalt lekker.
+1/-0

3 jaar geleden
Het begint inmiddels normaal te worden voor Ajax. De wekelijkse berichtgeving van Jong Ajax is: ‘onnodig puntverlies’. Voor Ajax 1 ben ik inmiddels het volgende berichtgeving gewend: ‘Ajax zakt door ondergrens’. Ik ben bang dat er sprake is van een mentaliteitsprobleem. De laatste keer dat ik een Ajax-team heb zien vechten voor punten, een soort ‘over mijn lijk mentaliteit’, is echt een tijd geleden. Als Ajax 1 speelt tegen een veel minder team dan kunnen ze er 8-0 van maken, maar bij een gelijkwaardig team, of een team die alles er aan doet om een punt te halen, kunnen ze geen potten breken. Zeer frustrerend!
+1/-0

En un momento dado (geschorst)
3 jaar geleden
De winterdip begint wel iets structureels te worden in alle Ajax geledingen. Hoe is het toch mogelijk dat zo vaak in december het seizoen wordt verknald? Last van de kou?
+1/-0

 
3 jaar geleden
Misschien heb je een punt hier.
De Ajax filosofie is natuurlijk heel erg om geen "professoren" bij de club te hebben die verkeerde training zouden kunnen voorkomen.
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

avila berghuis bergwijn boomen brobbey elsimao forbs godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa sutalo tahirovic taylor transferbeleid vos wijndal