Transparent
Inloggen
Sluiten

'Lisandro Martínez in beeld bij FC Barcelona'

11 december 2020 14:03 - Sport.es
Foto: Pro Shots

"Lisandro Martínez in beeld bij FC Barcelona"; image source: Pro Shots

Volgens het Spaanse Sport is Lisandro Martínez in beeld bij FC Barcelona. De Spaanse topclub is op zoek naar een nieuwe centrale verdediger vanwege de zware blessure gan Gerard Piqué. Eric Garcia van Manchester City heeft daarbij de voorkeur, maar zijn komst lijkt komende transferperiode lastig te worden. Martínez is daarom in beeld als alternatief. Vooral manager Ronald Koeman zou zeer gecharmeerd zijn van de verdediger van Ajax. Barcelona zou al contact hebben opgenomen en zelf denken aan een huur van de verdediger met een optie tot koop.

Meer op Sport.es




Tags

barcelona martinez gan garcia gerard huur koeman pique

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden (gewijzigd)
Stel dat dit waar zou zijn wil Martinez natuurlijk graag. Bij ten Hag is hij na een goed jaar waarin hij bijna alles speelde opeens bankzitter geworden.
Ten Hag had gewoon Martinez achterin kunnen zetten en Blind naar het middenveld door laten schuiven na de blessure van Kudus of Martinez gewoon weer op het middenveld zetten. Maar in plaats daarvan kwam ten Hag met de geniale oplossing om Labyad in te bouwen nadat deze hopeloos gefaald had in de spits. Nu is al lang gebleken dat dit met Labyad op het middenveld ook weer een grote misser was van onze trainer die daar als enige nog achter moet komen. En nu gaat Martinez misschien weg en blijven wij met Labyad zitten.
Kan ten Hag niet naar Barca. Dan kan hij zijn aankopen Labyad en Klaiber weer meenemen en blijft Martinez misschien. Koeman moet daar eerdaags toch weg.
+3/-1

3 jaar geleden
0ke 40 miljoen en dan betere kopen en professor er gratis bij de eigen geven eigen wijzen hurk
+1/-2

3 jaar geleden
Het is bizar hoe iedereen ziet dat er veel meer in deze jongen zit behalve Ten Hag. Die heeft ook zomaar besloten dat hij niet meer in aanmerking komt voor het middenveld. En maar blijven schuiven met Promes en Labyad. Klaiber er nog proberen in te verwerken en de chaos is helemaal compleet.
+3/-0

 
3 jaar geleden
Je raakt de spijker op zijn kop.
Ten Hag heeft hem een jaar lang op het middenveld gezet en nu speelt hij bijna nooit meer.
Daarmee geeft Ten Hag een brevet van onvermogen af.
Wanneer je die jongen een jaar lang opstelt en nu zegt dat hij niet goed genoeg is dan heb je of een jaar lang aan lopen kloten of je bent er nu achter dat je vrouw verliefd op hem is en wil je hem kwijt.
Ik vind Martinez verdedigend beter dan Blind maar denk dat Blind een betere middenvelder is.
Probleem opgelost.
In Argentinië staat Martinez bekend als een verbeterde versie van Tagliafico(?).
+1/-0

3 jaar geleden
Structureel met Martinez - Gravenbergh en Klaassen spelen was waarschijnlijk veel beter geweest voor de vastigheid van het team.

Ajax heeft steeds succes gehad ( 2017-2019) door vastigheden o.a. op het middenveld. Vanaf nu alleen nog maar met hun drieen spelen. Martinez speelde vorige seizoen heel vaak met Donny en Hakim en deed het goed. Scoorde.

Dit is misschien een fout geweest van Ten Hag. Jammer.
+1/-0

3 jaar geleden (gewijzigd)
Moet nou echt iedereen verkocht?
What's next, elk kind van 6 die de bal in de algemene richting van het doel kan schoppen wordt verkocht aan het buitenland?
+1/-0

3 jaar geleden
Ze konden Memphis ook niet betalen, dus ik denk niet dat ze het geld hebben om Martinez te betalen. Alles en iedereen in Spanje moet bezuinigen, het salarishuis van Barcelona is enorm, daar is enorm in gesneden, ze staan onder curatele. Ik denk dat ze wel willen, maar niet kunnen krijgen. Loopt er dan werkelijk niets rond op die befaamde jeugdopleiding die ze op dat plekje van Piqué kunnen zetten. Het seizoen is toch al naar de vaantjes wat de competitie betreft, probeer dan wat. Wellicht heb je er wat aan voor komend seizoen.
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

balletje begeleiding berghuis bergwijn bertjek brobbey conceicao dest elsimao engeland excelsior feyenoord forbs gaaei godts hato henderson hlynsson kaplan kiki liverpool lucht metz mikautadze mum rensch sevic sosa sutalo zucht