Transparent
Inloggen
Sluiten

Klaassen: “Het is gewoon klote”

9 december 2020 21:44

Davy Klaassen miste de enige grote kans van de avond namens Ajax. “Die van mij moet erin”, zegt hij voor de camera’s van SBS 6, “Je weet dat je in zo’n wedstrijd weinig kansen gaat krijgen. Zij kwamen niet voor een doelpunt, dan weet je dat het een lastig avond wordt.”

De middenvelder over de opdrachten van de trainer: “We moesten niet gelijk kamikaze gaan spelen maar wat rustiger doen en vanuit daar kansen creëren. Ik had wel het gevoel dat we wat meer naar voren kwamen na rust maar na die rode kaart werd het nog moeilijker. Of ik het een penalty vond met Klaas? Ik kon het niet goed zien maar ik neem aan dat de VAR en goed naar gekeken heeft dus het zal wel niet.”
Alles bij elkaar kon de verloren zoon maar tot één conclusive komen: “Het is gewoon klote.”




Tags

conclusive kamikaze var

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.273 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom almada avila berghuis bergwijn besparen boomen brobbey elsimao forbs godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten loonkosten mislintat passeren ramaj rensch sevic sosa stilstand sutalo tahirovic taylor vos