Transparent
Inloggen
Sluiten

Jong Ajax ziet zege in slotminuut uit handen glippen

7 december 2020 20:40
Foto: Pro Shots

Jong Ajax ziet zege in slotminuut uit handen glippen; image source: Pro Shots

Jong Ajax is maandag in eigen huis tegen puntverlies aangelopen. Op Sportpark de Toekomst eindigde het competitieduel tegen FC Eindhoven in een 1-1 gelijkspel. Via een treffer van Devyne Rensch was de ploeg van Mitchell van der Gaag in de eerste helft op voorsprong gekomen. Ondanks kansen over en weer leek de 1-0 van Rensch de eindstand te worden. In de laatste minuut kwamen de Brabanders via een strafschop echter op gelijke hoogte.

Opstelling Jong Ajax: Scherpen, Kasanwirjo, Llansana, Rensch, Douglas, Regeer, Jensen, Taylor, Martha (78' Bandé), Hansen (46' De Waal), Ünüvar (88' Hlynsson)




Discussieer mee op de forums


Tags

jong rensch slotminuut bande douglas hansen hlynsson jensen kasanwirjo llansana martha regeer scherpen taylor unuvar waal

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
Jammer om in de laatste minuut een doelpunt tegen te krijgen. Hoe gaat het met Bande?
+1/-0

3 jaar geleden
Het is toch redelijk makkelijk om te zien welke spelers van JAJ het in zich hebben om kans te hebben om in de toekomst verder te kunnen stromen naar het eerste ,ik vindt het persoonlijk tegenvallen en ipv van dat ze vooruit gaan ,gaat het juist achteruit.
Scherpen gaat een grote worden ,zowel figuurlijk als letterlijk ,voor de rest Rensch,Hansen Jensen,Taylor, voor de rest ;de Waal en Kasanwirjo zullen toch snel moeten verbeteren.Ünüvar valt keer op keer door de mand, dat is nu echt een typische mooi weer voetballer. Bandè heeft nog geen tijd genoeg gehad om wat te laten zien, dus nog ff geduld. Minder geduld begin ik te krijgen met van der Gaag, hij krijgt het zooitje niet aan de gang en straks ga je misschien nog degraderen ook.,dan stagneert de opleiding ook nog.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Scherpen was groots, prima doelman.
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom almada avila berghuis bergwijn besparen boomen brobbey elsimao forbs godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten loonkosten mislintat passeren ramaj rensch sevic sosa stilstand sutalo tahirovic taylor vos