Transparent
Inloggen
Sluiten

Erik ten Hag: 'Het was gewoon een heel slechte prestatie'

5 december 2020 22:23

Erik ten Hag was in gesprek met Fox Sports duidelijk over het spel van zijn ploeg. "Het was gewoon een slechte prestatie en slecht voetballen. Dan win je de wedstrijd niet", aldus Ten Hag. "We speelden tegen een tegenstander die heel goed is in de omschakeling. Dat hebben ze goed uitgebuit."

Ten Hag ging verder: "Waar we normaal goed in zijn, was nu slecht. In de opbouw lag er heel veel ruimte op rechts, maar er was totaal geen initiatief in de eerste fase van de opbouw. Dat hebben we heel weinig benut. Ook waren we heel slecht in de restverdediging. Het was echt ongekend. Ook de samenwerking was heel slecht. Over het algemeen het hele team en de trainer voorop een slechte prestatie."

De trainer keek dan ook zeker in de spiegel. "De ploeg was niet klaar om te spelen en dat is altijd de verantwoordelijkheid van de trainer", zo gaf hij aan. "Van te voren heb ik aangegeven waar de ruimtes liggen. Die liggen in de rug van hun vleugelspitsen. Die ruimtes moet je dan benutten en dat hebben we veel te weinig gedaan. We waren heel onnauwkeurig aan de bal en dat is niet ons spel."




Tags

hag opbouw fox omschakeling onnauwkeurig uitgebuit vleugelspitsen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom almada avila berghuis bergwijn besparen boomen brobbey elsimao forbs godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten loonkosten mislintat passeren ramaj rensch sevic sosa stilstand sutalo tahirovic taylor vos