Transparent
Inloggen
Sluiten

Jeroen Elshoff: 'Technische staf van Nederlands elftal kijkt naar Sean Klaiber'

19 november 2020 11:56 - NOS Voetbalpodcast
Foto: Pro Shots

Jeroen Elshoff: "Technische staf van Nederlands elftal kijkt naar Sean Klaiber"; image source: Pro Shots

Sean Klaiber is in beeld bij het Nederlands elftal. Dat claimt verslaggever Jeroen Elshoff in de NOS Voetbalpodcast. "Wellicht dat hij een stap kan maken. De staf van het Nederlands elftal kijkt wel daar naar", aldus Grueter. "Hij moet dan wel eerst grote wedstrijden gaan spelen en zich daarin onderscheiden. Met zijn aanvallend vermogen kan hij een rol daarin spelen, al is hij verdedigend ook niet de beste."

Meer op NOS Voetbalpodcast




Tags

elshoff klaiber sean grueter nos

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
Is dat nieuws? Elke Nederlandse speler onder contract bij de Traditionele Top 3 (en AZ) wordt in de gaten gehouden neem ik aan?
+1/-0

3 jaar geleden
denk niet dat het iets is moeten blij zijn als hij bij ajax mee kan
+1/-0

3 jaar geleden
Tegenwoordig ben je al een goede rechtsback of linksback als je een paar keer langs de lijn rent richting vijandelijk doel.
Of je kunt verdedigen of meeverdedigen is niet belangrijk.
Open huis is het gevolg.
Je ziet het bij alle Nederlandse teams en ook bij het Nederlands elftal.
Dumfries is een topper omdat hij het vaakst langs de lijn rent van alle gegadigden.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Een hele wedstrijd langs de lijn denderen, voorin zinnig kunnen combineren en achterin je man niet teveel uit het oog verliezen. Dat is niet zo makkelijk als jij het voorstelt. En het is zeker niet alleen een Nederlands iets dat tegenwoordig dat soort kwaliteiten nodig zijn.

Dumfries was bijvoorbeeld een verademing tegenover Hateboer die voorin geen idee had, stuntelig oogt in zijn motoriek en achterin zijn man vaak liet lopen. En Hateboer kan in de Serie A goed mee. Dus Dumfries gaat het wel tot de Europese top schoppen.
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.250 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

avila berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk martha medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa sutalo tahirovic taylor vos wijndal