Transparent
Inloggen
Sluiten

Ook Ryan Gravenberch in selectie Oranje

11 november 2020 13:19 - Ons Oranje
Foto: Pro Shots

Ook Ryan Gravenberch in selectie Oranje; image source: Pro Shots

De KNVB heeft bekend gemaakt dat Ryan Gravenberch is toegevoegd aan de selectie van het Nederlands elftal. De middenvelder van Ajax neemt de plek in van Tonny Vilhena, die vanwege een positieve coronatest de selectie van Oranje heeft verlaten. Gravenberch was aanvankelijk opgeroepen voor Jong Oranje, maar zal zich vanaf donderdag mogen melden bij de selectie van bondscoach Frank de Boer.

Na de komst van Gravenberch bestaat de selectie van het Nederlands elftal uit vier Ajacieden. Ook Daley Blind, Davy Klaassen en Quincy Promes maken zich na de oefeninterland tegen Spanje op voor de Nations League wedstrijden tegen Polen en Bosnië-Herzegovina.

Meer op Ons Oranje




Tags

gravenberch oranje blind boer bosnie coronatest herzegovina jong knvb nations oefeninterland polen promes vilhena

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
Mooie beloning voor de vooruitgang die hij aan het boeken is.
+1/-0

3 jaar geleden
100% Terecht!!
Overal weer gezeik in Rotterdam en de provincie Eindhoven. Nee we moeten lekker naar Rosario en Toornstra kijken in het NL elftal.
Parel voor de toekomst dit
+1/-0

3 jaar geleden
Mooie beloning en een logische keus. Ik maak me we wel zorgen over de belasting. Basis in de competitie, CL en nu Nederlands elftal. Ze spelen gemiddeld nu 2 wedstrijden per week, dat is vragen om blessures.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Terechte zorgen vaak. Zeker voor zo'n financieel gedrocht als de Nations League.
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.242 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aertssen akpom axel berghuis bergwijn boomen conceicao elsimao forbs godts gooijer gorter henderson hlynsson jong kiki metz mikautadze ramaj rensch rulli sanchez setford sevic sosa steijn sutalo tahirovic transferbeleid wijndal