Transparent
Inloggen
Sluiten

Dusan Tadic: ‘Utrecht is tegen ons altijd een beetje extra sharp’

8 november 2020 14:49

Dusan Tadic was vandaag erg belangrijk voor Ajax. De aanvaller toonde zich na afloop voor de camera van Fox Sports erg tevreden. Tadic: “Utrecht is een goede ploeg dus het is altijd lastig hier. Daarnaast zijn ze tegen Ajax altijd een beetje extra sharp maar dat is normaal. Met een goede scheidsrechter zoals Kuijpers blijft er controle over de duels.”
De linkspoot zag verbeteringen ten opzichte van het midweekse duel in Denemarken: “We hadden beter de controle, zeker ook aan de bal. Wij moeten vaak wisselen van kant en dan nog eens van wisselen. Dat is ons spel en dan staan we ook beter bij balverlies, kunnen dan gelijk hoog druk zetten. Maar ik ben heel blij, dit is een hele belangrijke overwinning voor ons.”




Tags

tadic sharp utrecht balverlies denemarken fox kuijpers linkspoot verbeteringen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.242 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aertssen akpom berghuis bergwijn boomen conceicao elsimao forbs godts gooijer gorter henderson hlynsson jong kiki metz mikautadze mislintat porto ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa steijn sutalo tahirovic transferbeleid wijndal