Transparent
Inloggen
Sluiten

Jong Ajax behaalt in slotfase knappe zege op bezoek bij kampioenskandidaat Cambuur

7 november 2020 18:48
Foto: Pro Shots

Jong Ajax behaalt in slotfase knappe zege op bezoek bij kampioenskandidaat Cambuur; image source: Pro Shots

Jong Ajax heeft zaterdag op bezoek bij kampioenskandidaat Cambuur weten te winnen. In Friesland was de ploeg van Mitchell van der Gaag met 2-3 te sterk. Al snel opende Kenneth Taylor namens Jong Ajax de score, maar halverwege de eerste helft stond de thuisploeg al voor. Cambuur leek op weg naar een zege, maar in de slotfase wist Jong Ajax de zege binnen te slepen na treffers van Devyne Rensch en Enric Llansana.

Door de winst is Jong Ajax gestegen naar de zevende plaats in de Keuken Kampioen Divisie. Op vrijdag 20 november komt het opnieuw in actie als de uitwedstrijd tegen FC Den Bosch op het programma staat. Drie dagen later volgt de thuiswedstrijd tegen FC Volendam.

Opstelling Jong Ajax: Scherpen, Kasanwirjo, Timber (76' Llansana), Rensch, Douglas, Regeer, Taylor (90' Musampa), Jensen (77' Ünüvar), Hansen (85' Pinas), Brobbey, De Waal (46' Giovanni)




Discussieer mee op de forums


Tags

jong cambuur kampioenskandidaat behaalt llansana rensch taylor brobbey douglas enric friesland hansen jensen kasanwirjo musampa pinas regeer scherpen timber unuvar volendam waal

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
Scherpen was in de 1e helft dramatisch. In de 2e deed hij het beter maar overall blijf ik het een matige keeper vinden.
+1/-1

3 jaar geleden
Fantastisch goed resultaat van Jong Ajax. Jammer altijd als eerste in dit geval Scherpen zo negatief te beoordelen. Wees dan ook reeel om de goede punten te benoemen.
+3/-0

 
3 jaar geleden
Wat wil je dan? Hij was schuldig aan het 2e doelpunt van Cambuur en met zijn gestuntel zorgde hij ook nog bijna dat het voor rust al een gelopen koers was. In de 2e helft was het beter, maakte hij een paar goede reddingen, maar over de hele wedstrijd was het niet best. Hij maakt nu nog steeds dezelfde fouten die hij ook bij Emmen maakte. Dat kan liggen aan een verkeerde training of hij kan zich simpelweg niet verbeteren. Dat Emmen gewoon zijn top is. Ik neig naar het laatste omdat andere keepers zich wel verbeteren.
+1/-1

3 jaar geleden
Als Scherpen wat anders moet doen dan ballen niet over de doellijn te laten gaan is hij een twijfelaar eerste klas.
+1/-0

nieuws-redacteur 3 jaar geleden
Helaas weer geen Bandé. Ik weet dat veel mensen hem al hebben opgegeven, maar ik zou hem toch nog wel eens een paar wedstrijdjes in Jong zien spelen.

Als hij zijn oude vorm hervindt zou hij toch een van de beste spelers van de Jupiler League moeten zijn. Nu is de keuze om Hansen, Brobbey en Unuvar boven hem te verkiezen niet zo moeilijk, maar Giovanni vind ik nu ook nog geen wereldklasse.
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

avila berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk martha medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa sutalo tahirovic taylor vos wijndal