Transparent
Inloggen
Sluiten

'Ajax komt met verhoogd bod op Davy Klaassen'

30 september 2020 21:42 - Bild.de
Foto: Pro Shots

"Ajax komt met verhoogd bod op Davy Klaassen"; image source: Pro Shots

Volgens Bild komt Ajax met een tweede bod op Davy Klaassen. Nadat een eerste bod van 7 miljoen euro werd afgewezen is de club nu van plan om een bod van 9 miljoen euro uit te brengen. Via bonussen zou dit nog verder op kunnen lopen naar maximaal 12 miljoen euro. Werder Bremen zou echter 15 miljoen euro verlangen voor de middenvelder, hetzelfde als zij twee jaar geleden betaalden toen hij van Everton werd overgenomen.

Vanwege de financiële problemen door de coronacrisis staat Werder Bremen wel open voor een transfer. Deze zou dan wel voor het weekend al afgerond moeten zijn zodat er nog voldoende tijd is om een vervanger te halen. Het Duitse DeichStube meldde eerder al dat dit akkoord zelfs op donderdag al bereikt zou moeten zijn.

Meer op Bild.de




Tags

bremen werder bild coronacrisis deichstube everton

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
Ik zou hem laten lopen, talenten genoeg bij de huidige selectie en geef je JEUGD kansen asjeblieft.
+0/-1

3 jaar geleden
Alles wat in dit stadium van de transfertermijn nog gekocht wordt zijn impulsieve wanhoopsdaden.
+2/-2

3 jaar geleden
Klaassen kan je er prima bij hebben, oke is geen technisch begaafde speler maar heeft andere kwaliteiten die Ajax m.i nu mist.
Scorende middenvelder, longen van een paard, juiste mentaliteit en jongen van de club. Alvarez en Gravenberch gaan bij elkaar misschien 6 goals maken. Klaassen maakt die sowieso in zijn eentje.
+3/-0

3 jaar geleden
Gewoon een prima speler met de juiste mentaliteit.
+4/-0

3 jaar geleden
Stel dat ze het doen, dan is mijn vraag:
Waarom nu?

Maar misschien komt het ook door vertrek Ziyech, Donny, Schone, frenkie, Eiting, Marin dat ze nu toch vinden dat er iets bij moet en er is flink wat geld binnen gekomen.

Andere reden is misschien dat ze vinden dat op dit moment een type Klaassen ontbreekt. En dat klopt. Je kan hem er nu beter erbij hebben dan zonder hem de CL in gaan.
+1/-0

reactie verwijderd

3 jaar geleden
Ik zou echt niet weten waarom hij gehaald zou worden, je hebt Kudus,Gravenberch en Labyad ,die kunnen het klusje goed klaren daar, beter een spit erbij ,met die Traore gaat het nooit wat worden, bij Jong Ajax niet laat staan bij Ajax 1.
+1/-0

3 jaar geleden
Heeft de perfecte mentaliteit en kan gif over brengen op andere jongens.
Heb hem er graag bij hoor nu Donny weg is.
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.254 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

avila berghuis bergwijn boomen brobbey elsimao gaal godts goedkopere hato henderson hlynsson jong kiki kroes mannsverk mislintat praag rensch rulli rvc sevic sosa sutalo tahirovic taylor twente voorkennis vos wijs