Transparent
Inloggen
Sluiten

'Sergiño Dest persoonlijk rond met Barcelona over contract voor vijf seizoenen'

30 september 2020 11:52 - Telegraaf.nl
Foto: Pro Shots

"Sergiño Dest persoonlijk rond met Barcelona over contract voor vijf seizoenen"; image source: Pro Shots

Sergiño Dest heeft een persoonlijk akkoord bereikt met FC Barcelona over een contract voor vijf seizoenen. Dat weet De Telegraaf te melden. Inmiddels heeft hij de medische keuring ook ondergaan en naar verwachting zal hij vrijdag gepresenteerd gaan worden.

Bayern München heeft tot het laatste moment geprobeerd om de verdediger naar Duitsland te halen. De regerend Champions League winnaar was bereid om alle biedingen van Barcelona te overtreffen, maar Dest had toen al gekozen voor een vertrek naar Spanje.




Tags

barcelona dest bayern duitsland keuring telegraaf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden (gewijzigd)
Mooi voor die jongen, proficiat.
Ook mooi voor Ajax dat op internationaal niveau weer een speler transfereert naar een Europese topclub.
+1/-0

3 jaar geleden
Ik vind het jammer dat hij vertrekt. Ik ben liefhebber van Mazraoui, maar Dest is echt van een ander niveau. Hij is bloedsnel, behendig, fel, heeft inhoud om dit heel wedstrijd vol te houden, goed in combinatie, heeft een passeerbeweging. Kortom begrijpelijk dat München serieus was. Deze club gaat geen onderhandelingen aan met prutsers. Ik vind Dest vergelijkbaar met Gnabry, tuurlijk twee totaal verschillende posities, maar ook Dest heeft die gretigheid in zijn spel. Altijd tot het gaatje gaan, beleving en grillig. Zoals de Duitsers zeiden, espresso door het bloed stromen. Jammer dat hij gaat, maar met Mazraoui een prima back in huis die er staat.

Ziyech, 40
vd Beelk, 39
Dest, 20
Marin, 10
Botman, 8
Sierhuis, 2
Orejuela, 1,3
Veltman, 1
Zeefuik, 2
Eriksen, 650.000
Tete, 300.000
Bergwijn, 150.000

De sommen voor Kuhn, Kemper en Johnsen zijn niet bekend gemaakt.
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.242 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aertssen akpom axel berghuis bergwijn boomen conceicao elsimao forbs godts gooijer gorter henderson hlynsson jong kiki metz mikautadze ramaj rensch rulli sanchez setford sevic sosa steijn sutalo tahirovic transferbeleid wijndal