Transparent
Inloggen
Sluiten

Jong Ajax haalt bij Go Ahead Eagles eerste drie punten van het seizoen binnen

18 september 2020 22:58
Foto: Pro Shots

Jong Ajax haalt bij Go Ahead Eagles eerste drie punten van het seizoen binnen; image source: Pro Shots

Jong Ajax heeft vrijdag de eerste zege van het seizoen weten te boeken. In Deventer was de ploeg van Mitchell van der Gaag met 0-3 te sterk voor Go Ahead Eagles. Het duel ging vanaf het begin al op en neer, maar na ruim een half uur spelen kwam Jong Ajax via een benutte strafschop van Kenneth Taylor op voorsprong. In de tweede helft leek Go Ahead Eagles iets beter in de wedstrijd te komen, maar na een klein uur spelen zorgde Brian Brobbey na een uitstekende counter voor de verdubbeling van de voorsprong.

De wedstrijd leek daarmee gespeeld en Jong Ajax kreeg voldoende mogelijkheden om uit te lopen naar een veel grotere score. Dat ging meerdere keren net mis en in de blessuretijd kreeg de thuisploeg ook een strafschop. Die werd hoog over geschoten, zodat Jong Ajax achterin de nul wist te houden.

Uiteindelijk kreeg Ajax waar het recht op had en maakte Victor Jensen vier minuten in blessuretijd de dikverdiende 0-3. Het was daarmee nog niet voorbij want Max de Waal werd twee minuten later met twee keer geel van het veld gestuurd. Dat veranderde echter niets meer aan de stand, zodat Jong Ajax met een 0-3 zege richting Amsterdam kon vertrekken.

Opstelling Jong Ajax: Scherpen, Rensch (63' Jensen), Llansana (46' Musampa), Kasanwirjo, Douglas, Regeer, Méndez, Taylor (70' De Waal), Giovanni, Brobbey (75' Rasmussen), Ünüvar (75' Pinas)




Discussieer mee op de forums


Tags

jong eagles brobbey jensen taylor waal counter deventer dikverdiende douglas kasanwirjo llansana mendez musampa pinas rasmussen regeer rensch scherpen unuvar

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
Van der Gaag mag nog een week blijven. Dat moeten we toejuichen. Zeker in deze tijden.
+1/-0

3 jaar geleden
Mijn complimenten voor jaj ,ze hebben eindelijk een keertje ballen getoond en ook laten zien waarom ze bij Ajax voetballen. Maar mijn god wat een irritante voetballers van Go Ahead Eagles en dat publiek, wat een haat jegens Ajax ,ook werden de protocollen niet na geleefd ,door dit soort clubs ,krijg je straks de situatie dat er straks toch geen toeschouwers aanwezig mogen zijn.Wat was die scheidsrechter slecht, hij heeft werkelijk bijna niets goed gedaan, KNVB zet deze jongen aub terug naar de amateurs!!!
+1/-1

3 jaar geleden
Ik ben trots op Jong Ajax, ze hebben er echt hard voor geknokt ook al haalde GA alles uit de kast. Mentaal aansterken noem ik dit.
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.273 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom almada avila berghuis bergwijn besparen boomen brobbey elsimao forbs godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten loonkosten mislintat passeren ramaj rensch sevic sosa stilstand sutalo tahirovic taylor vos