Transparent
Inloggen
Sluiten

Jurgen Ekkelenkamp: 'Op dit moment moet ik gewoon bij Ajax blijven'

14 september 2020 21:28 - Fox Sports
Foto: Pro Shots

Jurgen Ekkelenkamp: "Op dit moment moet ik gewoon bij Ajax blijven"; image source: Pro Shots

Na de wedstrijd tegen Jong PSV gaf Jurgen Ekkelenkamp in gesprek met Fox Sports aan niet te hopen dat hij dit seizoen vooral zijn minuten bij Jong Ajax moet gaan maken. "Dat is niet wat ik hoop, maar dat gaan we zien. Ik hoop zo min mogelijk te spelen bij Jong en op zoveel mogelijk minuten bij Ajax 1", aldus Ekkelenkamp. "Een verhuur aan een andere club zou ook kunnen, maar dat ligt aan wat de trainer van het eerste en Marc Overmars willen. Op dit moment moet ik gewoon bij Ajax blijven."

De middenvelder is al veelvuldig gelinkt aan een tijdelijke overstap aan FC Twente. "Dat is een mooie club, maar nu focus ik me gewoon op Ajax", zo gaf hij aan. "Ik ga nu kijken wat het seizoen brengt en dan zie ik het wel."




Tags

ekkelenkamp jong fox overmars twente

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
Kan ook prima ipv Alvarez op het middenveld spelen.
+1/-1

3 jaar geleden
Verhuren aan een middenmoter ,ik ben bang dat het verhaal Ajax ten einde gaat worden, hij valt niet eens op bij Jong Ajax, het zelfde verhaal geldt voor Traore. Ajax moet snel gaan zoeken voor een spits!!
+2/-1

3 jaar geleden
"Moet bij AJAX blijven". Een gotspe, een speler met zijn kwaliteit moet God op zijn blote knieën danken dat hij daar mag spelen. Wat een druiloor.
+3/-2

 
3 jaar geleden
Dat was ook gelijk mijn eerste gedachte. Hij zou blij moeten zijn dat ie MAG blijven. Beter laat hij zijn klasse in jong Ajax zien de komende weken, want dat is hard nodig.
+1/-2

 
3 jaar geleden
Nou, zo las ik het eigenlijk niet. Hij wil liever niet in de Keuken Kampioen divisie en hoopt bij Ajax 1 veel te kunnen spelen. Als dat niet kan dan wil ie evt. wel verhuurd worden, maar voorlopig mag dat nog niet van Ajax. Dus 'moet' ie nog bij Ajax blijven. Als Ten Hag zijn basis rond heeft en de selectie is definitief en er is nog geen plek voor hem zal ie wel verhuurd mogen worden.
+4/-0

 
3 jaar geleden
Jurgen Ekkelenkamp is geen druiloor. Vanaf Ajax o17 t/m nu, 122 duels - 61 doelpunten. Jong Ajax 44 duels - 17 doelpunten. Hij heeft prima wedstrijden gespeeld voor Jong Ajax en in de jeugd was behoorde hij tot de uitblinkers op de Toekomst. Hij heeft diepgang en weet zich goed te positioneren doordat hij het spel goed leest. Fysiek is hij wat gegroeid, maar daar kan hij zeker nog aan werken. Je kan het wel of niet zien zitten in een speler, maar hem wegzetten als een druiloor... ik zie het iig wel in hem zitten.
+4/-1

 
3 jaar geleden
Kom op nou, wat heeft hij nu de laatste jaren bij Ajax laten zien, ik heb geen flauw idee wie er bij Ajax nog toekomst in hem ziet, hij komt nu nog duidelijk te kort een dat zelfde verhaal geldt voor Eiting ook.
+1/-2

 
3 jaar geleden
Aardige gozer , maar hij voetbalt alsof hij in een pak van Suit-Supply rondloopt .. Laat hem eerst eens een jaartje in de basis bikkelen bij Twente,Groningen of Heerenveen..
+1/-0

 
3 jaar geleden
Tja, als je alleen de titel leest.
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom avila berghuis bergwijn besparen boomen brobbey elsimao forbs godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten mislintat oranje passeren ramaj rensch schaduwspits sevic sosa stilstand sutalo tahirovic taylor vos