Transparent
Inloggen
Sluiten

Reinold Wiedemeijer: 'Ik kan mij voorstellen dat Kamphuis de rode kaart trekt voor het ontnemen van een scoringskans'

13 september 2020 21:17

Volgens Reinold Wiedemeijer was de rode kaart voor Nicolás Tagliafico terecht. Dat gaf hij aan bij Dit was het Weekend op Fox Sports. "Op moment als Tagliafico er voor komt, dat doet hij wel met een aardige sprong, tikt hij op het laatste moment de bal met zijn hand weg. Of hij dat bewust of onbewust doet maakt voor ons niet uit. Feit is dat hij het doet", aldus Wiedemeijer. "Het verdere verhaal is dan ook vermoord. Gaat die speler op weg naar de goal? Dat kan hij niet meer, want die bal wordt weggeslagen."

Wiedemeijer ging verder: "Hij gooit zich er voor, dan komt die bal op zijn hand en vervolgens valt die Spartaan. Het zal allemaal heel dicht bij elkaar liggen, maar ik kan mij voorstellen dat Kamphuis de rode kaart trekt voor het ontnemen van een scoringskans. In het verleden zijn er wel situaties geweest dat dit geen rood was. Maar wij vinden wel dat we moeten ophouden met het steeds zoeken naar excuses voor een gele kaart. In dit geval is het een handsbal. Daarmee kan die speler niet door naar het doel. Dat is het nemen van een scoringskans en dus een rode kaart."




Tags

wiedemeijer scoringskans kamphuis ontnemen reinold tagliafico fox handsbal onbewust ophouden spartaan tikt vermoord weggeslagen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.250 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao forbs godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa steijn sutalo tahirovic taylor vos wijndal