Transparent
Inloggen
Sluiten

Daley Blind: 'We hebben gestreden als een team'

13 september 2020 17:49

Daley Blind gaf in gesprek met Fox Sports aan dat hij heel blij was dat hij weer op het veld stond. "We hebben gestreden als een team. Heel lang ook met tien man. Dan moet je blij zijn dat je de drie punten mee naar Amsterdam neemt", aldus Blind, die ook inging op de rode kaart van Nicolás Tagliafico. "Ik heb de beelden nog niet terug gezien, maar vanuit mijn perspectief was er nog een heel eind tot de goal en maakte hij een tackle op de bal. Hij raakt hem niet bewust met zijn hand en dan is rood heel zwaar gestraft. Als er geel was gegeven, had iedereen daar vrede mee gehad. Ik vond het een opmerkelijke beslissing."

Fysiek gaat het ook weer goed met de verdediger. "Er zijn afgelopen weken een hoop testen gedaan", zo gaf hij aan. "Zoals jullie zien sta ik weer op het veld. Als het niet veilig was geweest, hadden de artsen geen toestemming gegeven. Ik voel me goed en ben blij dat ik er weer ben. Ik hoop dat ik het nu weer een beetje achter me kan laten."




Tags

blind artsen fox tagliafico vrede

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.250 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

avila berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk martha medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa sutalo tahirovic taylor vos wijndal