Transparent
Inloggen
Sluiten

Ryan Gravenberch: 'Het is lekker om een speler als Edson Álvarez naast je te hebben'

13 september 2020 10:45 - Telegraaf.nl
Foto: Pro Shots

Ryan Gravenberch: "Het is lekker om een speler als Edson Álvarez naast je te hebben"; image source: Pro Shots

In gesprek met De Telegraaf is Ryan Gravenberch vol lof over Edson Álvarez. Hij voelt zich op het middenveld van Ajax op zijn gemak naast de Mexicaan. "Edson is een opeter, zo noem ik dat, iemand die de bal afpakt en gelijk weer inlevert. Het is lekker om zo’n speler naast je te hebben", aldus Gravenberch. "Er is weleens kritiek op Edson, maar dat komt vooral doordat hij niet opvalt. Als de mensen echt op hem gaan letten, krijgen ze vanzelf meer waardering voor hem. Ik denk dat Edson een heel goede voorbereiding heeft gedraaid."

Gravenberch is ook te spreken over het werk van directeur voetbalzaken Marc Overmars. "Ajax heeft heel goede aankopen gedaan", zegt hij daarover. "Mo Kodus vind ik echt een goede speler. Hij is fysiek sterk, nauwelijks van de bal te krijgen. En Antony is vaardig en watervlug."

Meer op Telegraaf.nl




Tags

gravenberch alvarez afpakt antony gemak inlevert kodus opeter overmars telegraaf vaardig watervlug

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
Heb niet het gevoel dat dit gemeende woorden zijn. Ik hoop dat Ryan dit jaar op sportieve wijze van zich gaat laten spreken. Hij heeft zeker talent, geen twijfel, maar hij heeft ook wat eigenschappen die een minder goede voorbode zijn, zeg maar a la Bazoer. Laten we hopen dat het kwartje de goede kant op valt.
+1/-1

 
3 jaar geleden
Pas 18 jaar jaar, onder de vleugels van Tadic, Klaas Jan en Blind en Bogarde komt dit goed.
+2/-0

 
3 jaar geleden
Waarom denk je dat zijn woorden niet gemeend zijn? Klinkt heel plausibel dat een jongen die de bal graag heeft geniet van een jongen die de bal graag inlevert.

Verder vind ik Alvarez er vaak zo klungelig uitzien, nog steeds een soort onzekerheid volgens mij maar zolang hij veel blijft opruimen mag hij de tijd krijgen om ook voetballend meer zekerheid te krijgen. Bovendien heeft hij voetballend al een deel van zijn transfersom terugverdiend door de winnende erin te jassen in de voorronde CL vorig jaar.
+2/-0

reactie verwijderd


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

avila berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk martha medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa sutalo tahirovic taylor vos wijndal