Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax O18 vernedert Feyenoord in Rotterdam, O17 wint met grote cijfers van NEC

12 september 2020 14:43
Foto: Pro Shots

Ajax O18 vernedert Feyenoord in Rotterdam, O17 wint met grote cijfers van NEC; image source: Pro Shots

Ajax O18 is geweldig aan de competitie begonnen. De ploeg van John Heitinga was in Rotterdam veel te sterk voor Feyenoord en ging met een fantastische 2-6 zege weer terug naar Amsterdam. Al binnen het kwartier stond het 0-3 via treffers van Jaymillio Pinas, Christian Rasmussen en Kristian Hlynsson. Feyenoord kwam via een strafschop enigszins terug, maar via Rio Hillen werd het verschil na een half uur spelen weer vergroot naar drie.

Na rust maakte Pinas zijn tweede treffer, terwijl ook Olivier Aertssen wist te scoren. Feyenoord had tussendoor ook weten te scoren, maar de thuisploeg kon niet voorkomen dat ze volledig vernederd werden.

Ook vrijwel alle overige jeugdteams van Ajax kunnen terugkijken op een uitstekend weekend. Ajax O17 versloeg in eigen huis NEC met 6-0, terwijl Ajax O13 met liefst 13-0 wist te winnen van FC Twente. Ajax O14 won met 0-2 in Eindhoven van PSV. Alleen Ajax O16 wist niet te winnen. Zij gingen in eigen huis met dezelfde cijfers onderuit tegen PSV.




Tags

feyenoord pinas aertssen heitinga hillen hlynsson kristian rasmussen twente vernederd

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
Toppers, altijd mooie berichten dit.
+1/-0

3 jaar geleden
Leuk maar als je tegen de jeugd van een droevige derderangs amateurclub speelt, dan hoor je natuurlijk eigenlijk niet twee goals tegen te krijgen.
+4/-0

reactie verwijderd


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.273 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom almada avila berghuis bergwijn besparen boomen brobbey elsimao forbs godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten loonkosten mislintat passeren ramaj rensch sevic sosa stilstand sutalo tahirovic taylor vos