Transparent
Inloggen
Sluiten

Dennis Johnsen tekent contract bij Venezia

24 augustus 2020 21:52 - VI.nl
Foto: Pro Shots

Dennis Johnsen tekent contract bij Venezia; image source: Pro Shots

Dennis Johnsen vertrekt bij Ajax om zijn loopbaan te gaan vervolgen bij Venezia. De aanvaller tekent in Italië een contract voor vier jaar, zo meldt Voetbal International. Venezia wil komend seizoen promoveren naar de Serie A en ziet in de Noor een belangrijke pion richting dat doel. "Venezia is bezig met een groot project waarin Dennis een grote rol gaat spelen", aldus zaakwaarnemer Ouanis Akachar. "Hij zal een frisse start maken in zijn carrière."

Johnsen werd in de zomer van 2017 overgenomen van sc Heerenveen, maar wist de stap naar het eerste elftal niet te maken. In totaal kwam hij maar tot vijf invalbeurten in het eerste elftal. Om die reden werd hij in januari vorig jaar al met een optie tot koop verhuurd aan sc Heerenveen. Omdat de Friezen de optie tot koop niet wilden lichten, vertrok hij een jaar geleden onder dezelfde voorwaarden naar PEC Zwolle. Zij wilden hem echter ook niet definitief overnemen van Ajax, maar dat gebeurt nu alsnog door het Italiaanse Venezia.

Meer op VI.nl




Tags

venezia johnsen heerenveen akachar noor ouanis pec pion project

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.274 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom berghuis bergwijn beuker boomen brobbey elsimao eredivisie excuus forbs godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten mislintat oranje passeren ramaj rensch rulli schaduwspits sevic sosa stilstand tahirovic taylor