Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax onder 19 naar halve finale Youth League na wondergoal van Joël Ideho

18 augustus 2020 16:52
Foto: Pro Shots

Ajax onder 19 naar halve finale Youth League na wondergoal van Joël Ideho; image source: Pro Shots

Ajax onder 19 heeft dinsdag in de UEFA Youth League de halve finales bereikt. Het Deense FC Midtylland werd met 1-3 verslagen. Via Christian Rasmussen stond de ploeg van John Heitinga met rust al voor en al snel in de tweede helft werd door Sontje Hansen de voorsprong vergroot. Een kwartier voor tijd ging doelman Daan Reiziger flink in de fout, maar enkele minuten later zorgde invaller Joël Ideho voor het absolute hoogtepunt van de middag. Van ongeveer 25 meter lobde hij de bal over de doelman en zorgde daarmee voor de fantastische 1-3 en beslissing van de wedstrijd.

In de halve finale wacht voor Ajax Benfica. Zaterdag wordt dat duel gespeeld. De eventuele finale wordt op dinsdag 25 augustus gespeeld. Alle duels vinden achter gesloten deuren plaats in het Zwitserse Nyon. Alle wedstrijden zijn via de website van de UEFA live te bekijken.




Tags

ideho uefa wondergoal benfica daan hansen heitinga lobde midtylland nyon rasmussen reiziger

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
Toppers, klasse resultaat met toch weer een nieuwe samenstelling. Johnny, ook jij bedankt voor overwinning door jouw plan en tactiek.
+1/-0

3 jaar geleden
Goed gedaan van de jongens. Als je weet dat er een groot deel van het elftal in Oostenrijk zit bij het 1e. Die goal van Ideho was zeker schitterend, maar de goals Rasmussen en Hansen mochten er ook zijn hoor.
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom begeleiding berghuis bergwijn bertjek boomen brobbey conceicao dest elsimao engeland excelsior forbs gaaei godts hato henderson kaplan kiki liverpool lucht metz mikautadze mum rensch sevic sosa steijn sutalo zucht