Transparent
Inloggen
Sluiten

Donny van de Beek: 'Op dit moment kan het nog alle kanten op'

13 augustus 2020 22:30 - Fox Sports
Foto: Pro Shots

Donny van de Beek: "Op dit moment kan het nog alle kanten op"; image source: Pro Shots

Na de oefenwedstrijd tegen FC Utrecht gaf Donny van de Beek in gesprek met Fox Sports aan nog niet uit te kunnen sluiten dat hij vertrekt bij Ajax. "Het is een heel rommelige periode geweest, ook qua transfers. In deze tijd is het niet makkelijk en dat geldt voor mij ook. Op dit moment is er helemaal niets zeker", aldus Van de Beek. "Ik ben hier bij de club en ben nog steeds speler van Ajax, waar ik uiteraard heel trots op ben."

De geruchten en vele interviews zouden een stuk minder zijn geweest indien Van de Beek een zelfde traject had als Hakim Ziyech, die al maanden geleden een transfer naar Chelsea afrondde. "Afgelopen periode was een heel zware periode. Dat heeft op verschillende manieren invloed gehad, ook op het gebied van transfers. Als corona er niet was geweest, was het misschien wel anders geweest", zo gaf hij aan. "Maar goed, dit is nu de situatie. Het is afwachten hoe alles gaat lopen. Op dit moment is er nog geen duidelijkheid."

Al maanden wordt er gesproken over een vertrek van Van de Beek bij Ajax. "Maar ik ben nog steeds hier en ik heb nog elke dag ontzettend veel plezier om met de jongens op het veld te staan. Dat heb ik al een paar jaar en nu nog steeds", zei hij daarover. "Het is een goede mogelijkheid dat ik komend seizoen ook hier speel. Dan heb ik er nog steeds ontzettend veel plezier in, maar op dit moment kan het nog alle kanten op. Ajax is een gigantisch grote club en een ontzettend mooie club om te spelen. Mij zul je hier nooit horen klagen. Op moment als het komt en alles klopt kun je overwegen om de stap te maken, maar als dat niet komt zit ik hier geweldig op mijn plek."




Tags

beek afrondde chelsea corona fox klagen rommelige utrecht ziyech

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
V.d. Beek moet gelanceerd worden of in de diepte lopen.
Hij is bekend geworden door enkele belangrijke doelpunten in de CL.
Het is geen creatieve speler die als middenvelder anderen beter laat spelen of zelf vaak initiatief neemt.
+1/-0

3 jaar geleden
Lekker een jaar blijven nog, EK spelen en dan een mooie transfer maken.
+1/-0

3 jaar geleden
Donny is inderdaad op zijn best met Tadic in de spits. Dan krijgt hij de ballen die hij graag wil hebben en maakt dan ook zijn doelpunten. Traore heeft nog niet het vernuft en technische bagage van Tadic, maar wel een sterk lichaam zoals je gisteren zag en lanceerde Donny ook die net niet voldoende erbij kon om meteen uit te halen. Ik zie met vertrouwen tegemoet. Verder laat ik me verrassen door Kuduz.
+1/-0

3 jaar geleden
Nou.... van mij mag hij weg voor een goed bedrag.

De beste Donny vd Beek hebben we al gezien gehad en dat is twee seizoenen geleden. De speler wordt niet meer beter hier. Ik vond hem gisteren trouwens erg matig spelen, net als vorig jaar eigenlijk.

Er is een reden dat men in de absolute top zo twijfelt.
+2/-3

3 jaar geleden
Heeft niets te zoeken bij bv. Real Madrid, wat scheen te spelen.
+1/-0

3 jaar geleden
Bij twijfel niet inhalen, dus gewoon bij Ajax blijven en net als Sjakie Swart de naam mister Ajax krijgen. Het Ajax shirt van hem moet een collectie item worden. Pak die kans Donny.
+1/-0

3 jaar geleden
Vond hem erg matig de laatste wedstrijd, natuurlijk kijken de geïnteresseerde clubs niet alleen naar één wedstrijd maar toch het kan twijfelaars wel meer gaan twijfelen. Als ik hem was zou ik nog een jaartje blijven ,volgens mij kan hij best nog wel groeien en ook staat er iets heel moois te wachten bij Ajax ,vindt dat Ajax er beter op zijn geworden
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

avila berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk martha medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa sutalo tahirovic taylor vos wijndal