Transparent
Inloggen
Sluiten

'Ook Danilo Pereira verhuurd aan FC Twente'

20 juli 2020 00:26 - Esportes R7
Foto: Pro Shots

"Ook Danilo Pereira verhuurd aan FC Twente"; image source: Pro Shots

In navolging van Kik Pierie vertrekt ook Danilo Pereira op huurbasis naar FC Twente. Dat bevestigt zijn zaakwaarnemer tegenover het Braziliaanse Esportes r7. Na een jaar in Enschede zal hij weer terugkeren bij Ajax. De aanvaller heeft bij Jong Ajax al veel indruk weten te maken. Hij speelde tot nu toe 42 wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie en kwam daarin tot 24 doelpunten.

In het eerste elftal van Ajax kwam hij tot nu toe tot drie officiële wedstrijden. Bij zijn debuut in de basis wist hij afgelopen seizoen tegen Getafe direct te scoren. Ook kreeg hij als invaller speeltijd in de competitiewedstrijd tegen Heracles Almelo en de bekerwedstrijd tegen FC Utrecht. Danilo heeft nog een contract tot 2022 in Amsterdam.

Meer op Esportes R7




Tags

danilo twente almelo enschede esportes getafe heracles jong pierie utrecht

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
Lijkt me wel verstandig om een aantal spelers uit Jong Ajax te verhuren aan dezelfde club zodat ze wat makkelijker kunnen wennen aan de nieuwe omgeving en samen blijven spelen maar op een hoger niveau.
+3/-0

3 jaar geleden
Ik blijf er bij dat een verhuurde speler niet tegen zijn oude cluppie mag spelen.Jan Vertonghen verhuurd aan RKC ontnam Ajax de titel door de gelijkmaker tegen de touwen te schieten. In Engeland heeft men het begrepen.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Dus dat wil je verbieden? Ik denk dat spelers dolgraag tegen de door hen verhuurde clubs willen spelen. Alleen omdat Jan Vertonghen een doelpunt tegen ons scoorde. En dat we daar door onze eigen schuld het kampioenschap mee verspeelde. Nee, dat vind ik een soort van competitievervalsing.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Ongetwijfeld dat de spelers dolgraag tegen Ajax zou willen spelen, ze zullen juist in deze wedstrijd willen laten zien dat ze thuishoren in het eerste van Ajax. Dat is nou precies het probleem, je verhuurt de spelers om meer ervaring op te doen en niet om het jezelf moeilijk te maken door andere clubs te versterken. Zichzelf bewijzen mogen ze lekker doen tegen AZ, PSV, Feyenoord (daar heeft Ajax ook mooi profijt van). In dat geval heb je een win-win situatie voor alle partijen. Ook voorkom je de discussie of spelers zich wel 100% inzetten als ze weten dat ze het volgende jaar wel terugkomen en dat bijvoorbeeld een kampioenschap/CL plaatsing op het spel staat.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Ik vind het juist prima als ze zich juist ook tegen ons willen bewijzen. Laat zien dat de club het fout had en toon mentaliteit door 100% te geven voor de club waar je op dat moment voor uitkomt.
+2/-0

 
3 jaar geleden
Ik zal niet juichen als ik scoor want Ajax is en blijft mijn broodheer. Dus dan breng
je je eigen en Ajax in verlegenheid.
+1/-0

 
3 jaar geleden
In Engeland staat dat ook in de huurcontracten bij veel spelers.
+2/-0

3 jaar geleden
Goeie move. Kan hij zich op Eredivisie niveau bewijzen.
+1/-0

3 jaar geleden
Goed voor de talenten, goed voor Ajax, goed voor Twente en goed voor het Nederlandse voetbal.
Ook goed dat er meer Ajaxspelers bij dezelfde club moeten proberen te gedijen.
Tevens is FC Twente één van de aantrekkelijkste clubs waar ze hun kunsten mogen laten zien.
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.274 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom berghuis bergwijn beuker boomen brobbey elsimao eredivisie excuus forbs godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten mislintat oranje passeren ramaj rensch schaduwspits sevic sosa stilstand tahirovic taylor vos