Transparent
Inloggen
Sluiten

'Carel Eiting opnieuw in beeld bij Sampdoria'

16 juli 2020 00:46 - AD.nl
Foto: Pro Shots

"Carel Eiting opnieuw in beeld bij Sampdoria"; image source: Pro Shots

Carel Eiting is opnieuw in beeld bij Sampdoria. Dat meldt het Algemeen Dagblad. De Italiaanse club had een jaar geleden al interesse in de middenvelder en heeft nu opnieuw gepolst of hij belangstelling heeft in een overstap. De door Ajax zelf opgeleide Eiting maakte op 26 oktober 2016 zijn officiële debuut in het eerste elftal en kwam mede vanwege blessures in totaal tot 31 wedstrijden. Voor Jong Ajax speelde hij 61 wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie.

Eiting heeft bij Ajax nog een contract voor twee seizoenen. Sinds de winterstop van afgelopen seizoen kwam hij weer veelvuldig in actie in het eerste elftal.

Meer op AD.nl




Tags

eiting sampdoria gepolst jong

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
Lekker verhuren aan een Nederlandse club. Ben benieuwd waar zijn plafond ligt. Gewoon eens 34 potjes spelen. Zeker nog geen definitieve transfer.
+2/-0

3 jaar geleden
Zeker niet verkopen. Heeft een meerwaarde voor Ajax. Onder Eric TH zal het misschien er nog niet helemaal uit komen,maar onder een trainer ala Peter Bosz wel
+2/-0

3 jaar geleden
Oordelen over deze speler kan ik niet,maar wat ik wel weet dat er een goede kop op die gozer zit, en als hij maar een kansje ziet om in de selectie te komen hij niet voor een transfer gaat bij een club die hem wil inlijven voor een habbekrats.
+2/-0

3 jaar geleden
Keurig strikje er om heen en bedankt voor bewezen diensten ,hij gaat het niet worden bij Ajax, is te voorzichtig en te doorzichtig.
+1/-2

3 jaar geleden
Heeft veel in zijn mars en kan een grote worden. Niet wegdoen want alles wat je koopt is ook maar afwachten
+1/-0

 
3 jaar geleden
Iedereen zijn eigen mening, maar wat heeft hij allemaal laten zien??
Ajax 1 is niet een plek om je zelf oneindig je te blijven ontwikkelen, hij heeft kansen genoeg gehad om zich zelf te zaten zien en hij heeft het niet waar kunnen maken, misschien een hele goede speler voor onder de top van NL,maar hij heeft gewoon niet meer in zijn mars en Ajax mag heel blij zijn als ze 10 mil. voor hem kunnen krijgen.
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.250 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

avila berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk martha medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa sutalo tahirovic taylor vos wijndal