Transparent
Inloggen
Sluiten

'Marc Overmars biedt André Onana nieuw contract aan'

13 juli 2020 20:59 - Telegraaf.nl
Foto: Pro Shots

"Marc Overmars biedt André Onana nieuw contract aan"; image source: Pro Shots

Directeur voetbalzaken Marc Overmars gaat er alles aan doen om André Onana nog een jaar in Amsterdam te houden. Dat meldt De Telegraaf. Overmars heeft de doelman gevraagd zijn vertrekwens met een jaar uit te stellen en hij krijgt daarbij de mogelijkheid zijn contract met eeen seizoen te verlengen. Onana heeft het voorstel in beraad genomen, maar vindt het nu nog te vroeg om een beslissing te nemen.

Meer op Telegraaf.nl




Tags

onana overmars beraad eeen telegraaf vertrekwens

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden (gewijzigd)
Als deze topper nog een jaar blijft zou dat geweldig zijn. Vanwege zijn kwaliteiten als keeper uiteraard en zn positieve uitstraling.
+1/-0

3 jaar geleden (gewijzigd)
Aan zijn gezicht op de foto te zien wil hij er nog een miljoentje bij Marc. Doe maar, vinden wij als supporters niet erg. Een redelijke afkoopsom als toetje en opeens hebben we dan echt een kans dat hij nog een jaartje blijft.
+1/-0

 
3 jaar geleden (gewijzigd)
Ik moet eerlijk bekennen dat één jaartje verlengen van mij dus juist niet hoeft. Ook ik wil Onana graag nog langer bij Ajax zien, maar komend seizoen zal een non seizoen worden - tweede pieken door Europa, een aangepaste Champions league - ik ga ervan uit dat het echt een tussen seizoen wordt.

Dan gebruik ik liever dat seizoen om een nieuwe jonge keeper in te werken, dan nog een jaartje Onana erbij. Hetzelfde geldt dan natuurlijk ook voor de spits en de posities van Ziyech, Van de Beek en Tagliafico.

Dus of nog twee seizoenen en dan een leuke transfersom, anders liever nu al naar Chelsea.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Het liefst zie ik ze natuurlijk ook allemaal liever nog twee seizoenen blijven alleen is dat dromen ipv de realiteit onder ogen zien. Niet een van die spelers zal voor twee seizoenen bijtekenen. Dan zou ik degene kiezen die de meeste punten binnen haalt voor het team en dat is Onana.
+1/-0

3 jaar geleden
Overmars moet de belangen van Ajax verdedigen. Kortom, iedereen kan wel steeds overal iets van vinden, maar het is de taak van Overmars om de belangrijkste spelers te behouden / of te verkopen voor een topprijs. Overmars doet dit gewoon erg goed, al mag hij ook wat minder meedenken met spelers steeds. Maar afspraak is afspraak. Als Onana weg mag vanwege een afspraak, simpel. Hou je aan de afspraak.
Maar geef een deadline aan Onana, Beek, Tagliafico etc. Komt er niemand voor bv 1 sep, dan blijf je nog een jaar. Simpel en duidelijk.
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.273 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom almada avila berghuis bergwijn besparen boomen brobbey elsimao forbs godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten loonkosten mislintat passeren ramaj rensch sevic sosa stilstand sutalo tahirovic taylor vos