Transparent
Inloggen
Sluiten

'André Onana transferprioriteit voor Chelsea'

13 juli 2020 11:10 - The Athletic
Foto: Pro Shots

"André Onana transferprioriteit voor Chelsea"; image source: Pro Shots

Het Engelse The Athletic claimt dat André Onana bovenaan het prioriteitenlijstje staat van Chelsea. De doelman is al meerdere malen gelinkt aan een overstap naar de Engelse topclub en zou Kepa Arrizabalaga moeten opvolgen. De duurste doelman aller tijden heeft nog altijd niet weten te overtuigen in Londen en mag na twee seizoenen weer vertrekken. Naast Onana is ook Dean Henderson in beeld, maar de doelman van Ajax zou een realistischer optie zijn en bovendien zelf ook interesse hebben in een transfer.

Meer op The Athletic




Tags

onana chelsea transferprioriteit arrizabalaga athletic dean henderson kepa londen malen prioriteitenlijstje realistischer

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
Onhoudbaar helaas. En het is hem gegund. Hopelijk voor een mooi bedrag, want hij is wel de nieuwe beste keeper ter wereld..
+2/-0

3 jaar geleden
Erg slechte keeper natuurlijk die Arrizabalaga. Misschien dat Chelsea denk dat ze pakket korting krijgen als ze nog wat spelers oppikken.
+1/-0

3 jaar geleden
Mogen ze wel diep in de buidel tasten, want als je zo veel geld betaalt voor Kepa... moet je ook wat over kunnen hebben voor een betere, en vooral veelzijdige doelman.
+1/-0

3 jaar geleden
Logische keuze voor Chelsea. Als ze maar weten dat een eerdere nette deal voor Ziyech geen reden is om nu makkelijker de onderhandelingen in te gaan.
+1/-0

3 jaar geleden
Ik heb begrepen dat er ook met Andre afspraken zijn gemaakt over een transfersom. Anders was Andre al na de EL finale vertrokken.
+1/-0

3 jaar geleden
Welja joh, doe André er ook nog maar bij. Anders koop je de rest van de ploeg ook meteen die je klop gaf op Stamford?

Frustrerend...
+3/-0

3 jaar geleden
Zal wel gelimiteerde transfersom hebben helaas. Onana moet minimaal 50 miljoen in het laatje opleveren. Die clown die Chelsea nu heeft koste ze 80 miljoen.
+1/-0

3 jaar geleden
Onana weg bij Ajax?
De grootste dreun voor de club van minimaal de laatste 10 jaar.
+1/-0

3 jaar geleden
Natuurlijk zullen we Onana missen. Maar dachten wij niet hetzelfde toen Cillessen naar Barcelona ging? Toen werden er ook vraagtekens gezet bij Onana. Het is aan de volgende keeper om zich naar een soortgelijk niveau te ontwikkelen. Het zijn grote schoenen om te vullen. Zolang Ajax niet altijd mee zal strijden op het hoogste podium kunnen we niet anders dan spelers (relatief) goedkoop scouten, opleiden en duur verkopen. En anders moeten we zorgen dat we goede verdedigers neerzetten die de druk van de keeper af kunnen houden.
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.274 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom berghuis bergwijn beuker boomen brobbey elsimao excuus forbs godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten mislintat oranje passeren ramaj rensch schaduwspits sevic sosa stilstand sutalo tahirovic taylor vos