Transparent
Inloggen
Sluiten

'Ajax akkoord met Lille over transfer Sven Botman'

3 juli 2020 20:47 - Telegraaf.nl
Foto: Pro Shots

"Ajax akkoord met Lille over transfer Sven Botman"; image source: Pro Shots

Ajax heeft een akkoord bereikt met Lille OSC over de transfer van Sven Botman. Dat meldt onder meer De Telegraaf. De Franse club betaalt naar verluidt acht miljoen euro voor de verdediger en Ajax heeft bovendien een doorverkooppercentage bedongen. Botman kan in Lille een contract voor vijf seizoenen tekenen.

Botman is zelf al op hoofdlijnen akkoord met Lille over een contract. De verdediger speelde afgelopen seizoen op huurbasis voor sc Heerenveen en speelde nog geen minuut in het eerste elftal van Ajax.

Meer op Telegraaf.nl




Tags

botman lille heerenveen hoofdlijnen osc telegraaf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden (gewijzigd)
Oei.. Ik denk dat hij een goeie wordt. Verdedigend heeft ie grote stappen gemaakt en kan uitgroeien tot een killer achterin. Sowieso beter dan bijv. Kik Pierie.
+1/-1

3 jaar geleden
Overmars verdient een standbeeld. Prima verdediger voor de sub top in Nederland. Persoonlijk vindt ik Schuurs beter. Mooi bedrag voir iemand die nooit het 1e haalde.
+2/-0

3 jaar geleden
Overmars strijkt gewoon een kleine 10 miljoen op voor een speler die nog geen minuut heeft gemaakt in het eerste. Botman had zeker potentie, maar als je niet de strijd wil aangaan met de concurrentie zegt dat ook wel wat. Desalniettemin gun ik hem veel succes bij Lille, dat hij maar weer voor een groot bedrag doorverkocht mag worden!
+2/-0

3 jaar geleden
Tja, als hij al moeite heeft te moeten concurreren met Schuurs en Alvarez (en in mindere mate Pierie) dan zou hij het ook nooit hebben gered.

Jammer, was nu al een bruikbare 4e of 5e verdediger geweest die zeker de vaste backup van de eerste 2 center backs had kunnen worden en elk seizoen een wedstrijd of 20 mee kon pikken en wie weet vandaar doorgroeien.
+2/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom berghuis bergwijn beuker boomen brobbey elsimao eredivisie excuus forbs godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten mislintat oranje passeren ramaj rensch schaduwspits sevic sosa stilstand tahirovic taylor vos