Transparent
Inloggen
Sluiten

'André Onana blijft in beeld bij Chelsea'

14 juni 2020 16:25 - The Telegraph
Foto: Pro Shots

"André Onana blijft in beeld bij Chelsea"; image source: Pro Shots

André Onana blijft een optie voor Chelsea. Dat meldt The Telegraph. De Spaanse doelman Kepa Arrizabalaga wist vooralsnog niet te overtuigen in het doel van de Engelsen, maar krijgt komende weken zijn laatste kans om zich alsnog te bewijzen. Mocht hem dat niet lukken is Onana een van de opties om de nieuwe doelman te worden. De international van Kameroen gaf zelf al meerdere keren aan komende zomer te willen vertrekken uit Amsterdam.

Chelsea wist eerder al Hakim Ziyech vast te leggen, terwijl Nicolás Tagliafico ook gelinkt wordt aan de Londenaren.

Meer op The Telegraph




Tags

chelsea onana arrizabalaga kameroen kepa tagliafico telegraph ziyech

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
Logisch dat ze bij Onana aankomen, die Kepa heeft zijn arrogante houding niet waar kunnen maken en Andre is de beste keeper die nog niet in een topcompetitie speelt.
+2/-0

3 jaar geleden
In 2018 is Kepa voor 80 miljoen gekocht, blijkbaar kan Chelsea dit binnen 2 seizoenen afschrijven. Ik zou zeggen 55 miljoen! Dat is dan een koopje voor een goede keeper.
+1/-0

3 jaar geleden
Helaas gaan wij nooit 80 miljoen binnen harken voor een keeper. Ten eerste omdat elke speler zit te springen om naar dit soort clubs te vertrekken en daardoor er alles aan zal doen om over te stappen, ten tweede geloof ik niet dat clubs deze bedragen gaan blijven betalen dit seizoen.

Zou hem graag nog onder de lat zien staan bij Ajax, ook omdat ik niet denk dat wij een goede vervanger hebben op dit moment, maar ik ga ervan uit dat hij vertrekt. Zie ons niet meer dan 35 miljoen krijgen.
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.273 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom almada avila berghuis bergwijn besparen boomen brobbey elsimao forbs gaaei godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten loonkosten mislintat ramaj rensch sevic sosa sutalo tahirovic taylor vos wijndal