Transparent
Inloggen
Sluiten

[Update] Zaakwaarnemer Sergiño Dest: 'Er is geen concrete belangstelling'

15 mei 2020 10:49 - Veronica Inside
Foto: Pro Shots

[Update] Zaakwaarnemer Sergiño Dest: "Er is geen concrete belangstelling"; image source: Pro Shots

Een verrassende wending in het transfernieuws rondom Sergiño Dest. De kans is namelijk groot dat de rechtsback vertrekt naar FC Barcelona. Dat meldt Veronica Inside uit betrouwbare bronnen. Dest zou al zo goed als rond zijn met de Spaanse grootmacht over een contract. Vanwege de coronacrisis wil Barcelona het nieuws nog niet naar buiten brengen.

Lange tijd leek de Amerikaans international juist op weg naar Bayern München. Duitse media meldden eerder dat de gesprekken over een transfer weer hervat zouden worden.

Update 10:49: Joes Blakborn, zaakwaarnemer van Sergiño Dest, ontkent tegenover Mike Verweij van De Telegraaf dat de verdediger dicht bij een transfer naar FC Barcelona is. "Barcelona heeft weleens geïnformeerd naar de situatie van Sergiño, maar dat was het", aldus Blakborn. "Er is geen concrete belangstelling. Niet bij mij gemeld en niet bij Ajax."

Meer op Veronica Inside




Tags

dest barcelona blakborn bayern coronacrisis joes meldden telegraaf transfernieuws veronica verweij wending

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
Hoop dat hij blijft. En met een goede trainer waar iedereen naar luistert komt het goed. En anders minsten 40 miljoen €
+1/-0

3 jaar geleden
Dest heeft een giga drive en kan moeiteloos de hele rechterkant bestrijken. Zijn tegenstanders hebben het over zijn verdedigende fouten en gebrek aan inzicht. Een beetje ongeleid projectiel zeg maar. Maar ja, die raketten die ze de lucht in schieten ontploften in het begin ook regelmatig. Toen ze er wat meer ervaring en inzicht mee kregen bleken die raketten opeens heel erg bruikbaar.
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.273 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom almada avila berghuis bergwijn besparen boomen brobbey elsimao forbs godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten loonkosten mislintat passeren ramaj rensch sevic sosa stilstand sutalo tahirovic taylor vos