Transparent
Inloggen
Sluiten

'Bayern München meldt zich opnieuw voor Sergino Dest'

14 mei 2020 12:36 - Sky
Foto: Pro Shots

"Bayern München meldt zich opnieuw voor Sergino Dest"; image source: Pro Shots

Volgens het Duitse Sky zal Bayern München zich opnieuw gaan melden voor Sergino Dest. De rechtsback zou aankomende zomer Ajax willen verlaten om de stap te zetten richting een Europese topclub en Bayern is nog altijd geïnteresseerd. Ajax zou ook bereid zijn om de gesprekken te hervatten. Afgelopen weken was er vanwege de coronacrisis nauwelijks contact. Afgelopen winter werd een bod van 20 miljoen euro nog afgewezen.

Meer op Sky




Tags

bayern dest coronacrisis sky

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
Marc moet gewoon zo lang mogelijk zijn poot stijf houden met de prijzen van de spelers. Crises of geen crises. Hakim is al weg voor 40 miljoen en de echt grote clubs zullen weliswaar nu ook geen 60/70/80 miljoen uitgeven voor een speler maar 30 voor Dest of 40 voor Onana zoals de afspraak was betalen ze heus wel.
+2/-0

3 jaar geleden
Ik vraag me heel hard af of de 'grote' clubs nog vele miljoenen gaan uitgeven dit jaar. Het is nog maar de vraag hoe volgend seizoen er uit gaat zien en het is niet zo dat deze clubs een bodemloze portemonnee hebben. Ook zij zijn afhankelijk van andere clubs die spelers afnemen om plaats te maken voor nieuwe spelers. Dst gezegd hebbende, ik denk wel dat wij genoeg opties op de rechtsback hebben om dit aan te kunnen.
+1/-0

3 jaar geleden
Richting een Europese topclub?

Ajax is een Europese topclub.

Misschien wel de mooiste en epische van allemaal.

Dest ga maar..

Mazraoui mijn vertrouwen heb je. Jij hebt zelfs al Bayern pijn gedaan.
+1/-0

3 jaar geleden
Tja.. het is natuurlijk wel een dragende speler, elke wedstrijd 110% geven, onmisbare schakel en al vele jaren een bewezen topspeler zowel in de Eredivise en de Championsleague.

Oh wacht... droom ik nu ?
+2/-0

3 jaar geleden
Deze jongen heeft werkelijk waar niets laten zien nog.
Poot stijf houden en tussen de 25 en 30 miljoen vragen.
We hebben het hard nodig straks. Maar Marc weet hier wel raad mee.
+1/-0

dwtk (geschorst)
3 jaar geleden
Beperkte voetballer, zijn logische opvolger Timber wordt beter. Dest gaat de hoofdprijs niet opbrengen, let maar op.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Dat is toch wel de running gag bij Ajax, dat we altijd zo zeker zijn dat er al een betere vervanger klaar staat. Zeker op de rechtsbackpositie waar het sinds Trabelsi armoe troef is: van der Wiel ging de wereldtop bereiken, toen hij met zijn vorm worstelde stond van Rhijn al klaar die het veel beter zou gaan doen. Toen Mazraoui een vormdip had ging Dest het op basis van 2 potjes veel beter oden. En nu blijkbaar Timber.
Misschien loont het soms om een speler de kans te geven over zijn vormdip heen te komen. Dezelfde slagingskans als het zoveelste jonge talent en ALS hij er doorheen komt staat er een jongen met een stuk levenservaring waar je als elftal van profiteert, kijk naar Veltman.

Dat gezegd hebbende: zeker geen strik om deze jongen, maar 20 miljoen is wel gewoon een prima bedrag voor hem.
+2/-0

 
dwtk (geschorst)
3 jaar geleden
Ik ben geen fan van Dest, sorry, mag dat ook? Ik vind hem verdedigend gewoon zwak en aanvallend ook niet bijzonder. Op linksback heb je hetzelfde probleem, Tagliafico's zijn voorgangers waren ook geen hoogvliegers.
+1/-1

 
reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

3 jaar geleden
Ik ben wel een fan van Sergino. Wij denken dat onze jongens al voor de 25 jaar als routiniers voetballen. Iedereen kan zien dat deze jongen met zijn snelheid en techniek een moderne back is en uiteraard moet hij nog leren te doseren en luisteren naar types als Tadic. Bayern München heeft in de historie nog altijd wereldbacks gehaald voor de rechterkant, dus zeg niet dat die er geen verstand van hebben.
+1/-0

3 jaar geleden
Ik vind Dest een geweldige drive hebben, dat verbergt zijn verdedigende tekortkoming.
De verwachtingen in het algemeen over backs is vandaag de dag extreem hoor.
Dest voldoet deels aan die verwachting maar er zal ook zeker wel vervanging voor hem zijn te vinden.
+1/-0

3 jaar geleden
In de huidige situatie ben ik onzeker. We hebben 30 of 40 miljoen nodig om een goede deal te maken
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom begeleiding berghuis bergwijn bertjek boomen brobbey chico conceicao dest elsimao engeland excelsior forbs gaaei godts hato henderson kiki liverpool lucht metz mikautadze mum porto sevic sosa steijn sutalo zucht