Transparent
Inloggen
Sluiten

'Nog geen enkele club meldde zich officieel voor André Onana'

6 mei 2020 08:50 - VI.nl
Foto: Pro Shots

"Nog geen enkele club meldde zich officieel voor André Onana"; image source: Pro Shots

Als André Onana daadwerkelijk wil vertrekken uit Amsterdam zal hij geduld moeten hebben. Dat meldt Voetbal International. Nog geen enkele club heeft zich officieel bij Ajax gemeldt voor de doelman. De clubleiding is bovendien niet onder de indruk van het spel dat zijn zaakwaarnemer Albert Botines probeert te spelen. Botines gaf eerder aan dat Barcelona, Borussia Dortmund, Chelsea en Paris Saint-Germain concrete interesse hebben.

Ajax hoopt dat Onana nog een jaar in de Johan Cruijff ArenA wil blijven spelen, maar erkent wel dat er afspraken zijn gemaakt en wil meewerken aan een transfer. Dit wel op voorwaarde dat het juiste bedrag wordt betaald. Volgens de club wordt nu zowel Onana zelf als zijn zaakwaarnemer gek gemaakt om te kijken of hij voor een lager bedrag te halen is.

Voor de coronacrisis uitbrak wilde Ajax ongeveer 40 miljoen euro ontvangen. De clubleiding snapt dat de crisis veel veranderd heeft en ze dit bedrag waarschijnlijk niet kunnen krijgen, maar het zal niet extreem zakken in de vraagprijs.

Meer op VI.nl




Tags

onana botines albert arena barcelona chelsea coronacrisis dortmund gemeldt uitbrak

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
Dit seizoen gaat we niemand voor vele tientallen miljoenen naar andere clubs - dat gaat gewoon niet gebeuren met al het geld dat de clubs dit jaar mislopen. Vergeet niet dat ze ook nog moeten incalculeren dat ze waarschijnlijk voor volgend seizoen zonder (of met minder) supporters zullen spelen.

Als Onana slim is blijft hij bij Ajax volgend seizoen want dat seizoen zal een tussen seizoen worden. Bij Ajax kan hij prima door, bij een grote club kan hij na zo een tussen seizoen meteen afgeschreven worden.
+1/-0

3 jaar geleden
Kunnen we dat bedrag nu niet krijgen ? Mooi, heel mooi. Dan kan hij nog een jaar blijven en volgend jaar voor die 40 miljoen de deur uit.
+1/-0

reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

3 jaar geleden
Wat ik dan niet begrijp ,is dat Onana wel van de daken schreeuwt dat hij weggaat en dat het wel goed zo is met 5 jaar Ajax, in mijn optiek ga je pas je oude schip verbranden als je een nieuwe hebt en al helemaal in deze situatie ,ik vind dit niet echt slim van hem.
+1/-0

3 jaar geleden
Onana is een werelskeeper.
Echter in zijn uitlatingen is hij niet altijd verstandig en daarbij kwa timing ook niet altijd gelukkig.
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom barkas begeleiding berghuis bergwijn boomen brobbey chico conceicao consistente dest elsimao eredivisie forbs henderson kiki liverpool metz mikautadze mislintat mum ofzo porto ramaj sevic sosa steijn sutalo transferbeleid utrecht