Transparent
Inloggen
Sluiten

'KNVB volgt UEFA, Ajax komend seizoen weer in Champions League en geen kampioen'

24 april 2020 17:36 - VI.nl
Foto: Pro Shots

"KNVB volgt UEFA, Ajax komend seizoen weer in Champions League en geen kampioen"; image source: Pro Shots

Voetbal International meldt dat de KNVB de richtlijnen van de UEFA voor het verdelen van de Europese tickets. Voor Ajax betekent dit dat het weer zal uitkomen in de Champions League. Normaal gesproken zal het bovendien direct in de groepsfase van de Champions League uitkomen. Alleen als het huidige Champions League seizoen nog wordt uitgespeeld en de winnaar daarvan kwalificeert zich via de eigen competitie niet voor het Miljoenenbal zal het voorrondes moeten spelen. AZ zal in ieder geval in de voorronde van de Champions League in actie komen, terwijl Feyenoord uit zal komen in de groepsfase van de Europa League. Via de voorrondes kunnen PSV en Willem II ook nog daarbij komen.

De Telegraaf meldt daarbij dat Ajax niet uitgeroepen zal worden tot landskampioen. Omdat het bovenaan staat ontvangt het wel het beste ticket voor de Champions League.

Meer op VI.nl




Tags

knvb uefa feyenoord kwalificeert miljoenenbal telegraaf voorronde

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
Ik vind t allemaal gescheten, knopen doorhakken in deze tijd is gewoon niet te doen. Wij 1e zonder titel. Prima. Maar we voegen titel nr 35 wel gewoon officieus toe aan onze imponerende erelijst ☺.
+1/-0

3 jaar geleden
Er valt wat voor te zeggen.

Maar als overal hetzelfde gedaan moet worden, wat gebeurd er nu met Liverpool?
+1/-0

 
3 jaar geleden
Geen titel net als Ajax. Zuur voor ze, voor Cambuur is het ook zuur.
+1/-0

 
tackle (geschorst)
3 jaar geleden
Klopt niet wat je zegt over Liverpool. Is helemaal nog niet bekend wat ze daar gaan doen. Uitspelen? Niet uitspelen en de huidige ranglijst aanhouden en Liverpool kampioen, omdat ze zoveel voorsprong hebben. Of Liverpool geen kampioen. Kan nog alle kanten uit daar.
+1/-0

3 jaar geleden
Ondanks dat klote Corona vind ik het persoonlijk prachtig dat Utrecht overal naast pist. De haat naar Ajax zit daar zo diep. En als ik dan afgelopen maandag die van Seumeren hoor raaskallen denk ik gerechtigheid!
+3/-0

3 jaar geleden
Nieuwe reactie sinds je vorige bezoek El Nico37 minuten geleden
1177 nieuwsreacties4-3-3
Ondanks dat klote Corona vind ik het persoonlijk prachtig dat Utrecht overal naast pist. De haat naar Ajax zit daar zo diep. En als ik dan afgelopen maandag die van Seumeren hoor raaskallen denk ik gerechtigheid!

Mooiste is nog dat ze die wedstrijd te kort komen, omdat ze niet tegen ons hebben kunnen spelen.
+1/-0

3 jaar geleden
Ik heb een beetje het idee dat Cambuur en de Graafschap nu de dupe zijn van de haat tegen Ajax. De kans dat die nog werden ingehaald was natuurlijk minimaal en hetzelfde geldt voor de kansloze positie onderin de eredivisie.

Had je echter die promotie en degradatie doorgezet, dan had je feitelijk de huidige stand erkend en had je niet on een kampioenschap van Ajax heen gekund.
+1/-0

3 jaar geleden
En wat denk je van de Graafschap, die krijgen nog effe een karmaatje toen ze er voor zorgde dat Ajax een paar seizoenen
geleden geen kampioen werd en nu niet promoveert! 😜
+1/-0

 
3 jaar geleden
En blij dat ze toen waren. Alsof ze de Europacup hadden gewonnen. Karma is....
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.250 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao forbs godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa steijn sutalo tahirovic taylor vos wijndal