Transparent
Inloggen
Sluiten

[Update] 'Ook interesse vanuit Duitsland en Italië voor Sontje Hansen'

15 april 2020 21:35 - AD.nl
Foto: Pro Shots

[Update] "Ook interesse vanuit Duitsland en Italië voor Sontje Hansen"; image source: Pro Shots

Manchester City aast op Sontje Hansen. Dat weet The Guardian te melden. De aanvaller van Ajax heeft nog een contract voor een jaar, waardoor hij relatief goedkoop te halen is. De Engelse boulevardkrant verwacht dat Hansen voor 6 miljoen pond te halen is, bijna 7 miljoen euro. Manager Pep Guardiola zou meer aanvallende opties in zijn selectie willen hebben. De jeugdinternational voldoet daarbij aan de wensen van de Spanjaard omdat hij zowel op de flanken als in het centrum uitstekend uit de voeten kan.

Hansen werd een jaar geleden nog topscorer op het WK onder 17 met 6 doelpunten. Inmiddels maakte de aanvaller ook al zijn officiële debuut in het eerst elftal van Ajax.

Update 15-04 21:35: Het Algemeen Dagblad weet te melden dat niet alleen Manchester City belangstelling heeft voor Sontje Hansen. Ook RB Leipzig, Juventus en Internazionale hebben belangstelling voor de 17-jarige aanvaller van Ajax. Hansen heeft nog een contract voor een jaar, maar kan in Amsterdam een langdurige verbintenis tekenen als hij over ruim een maand 18 jaar wordt.

Meer op AD.nl




Tags

hansen duitsland boulevardkrant flanken guardian guardiola internazionale juventus leipzig pep topscorer

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
The Guardian snapt het niet. Spelers Verhuur B.V. Manchester City heeft interesse in Sontje Hansen. Ik wens Sontje veel succes in de Engelse League One en misschien tot ziens bij de NACs of Vitesses van deze wereld.

Zo te lezen geen Raiola, dus er is nog hoop.
+1/-0

dwtk (geschorst)
3 jaar geleden
City heeft jaren lang gefraudeerd met de boekhouding, schorsing van 2 jaar dreigt door de UEFA, ze kunnen de titel uit 2014 kwijtraken. Waarom kunnen zij überhaupt een speler kopen? Leg eens uit.
+2/-0

 
3 jaar geleden
Omdat geld regeert bij de UEFA, let maar op, die 2 jaar schorsing van de CL die komt er nooit.
+1/-0

 
dwtk (geschorst)
3 jaar geleden (gewijzigd)
Omdat de UEFA een corrupte bende is, dit geldt ook voor de FIFA. Ze willen alleen de competities uitspelen omdat er gigantisch veel tv gelden op het spel staan, in de PL gaat het over geloof ik €860 miljoen.... Als die clubs dat mislopen klopt hun begroting in een klap niet meer. Clubs als Real en Barcelona duiken dan een ravijn in.

UEFA is er alleen voor de grote clubs.
+1/-1

3 jaar geleden
'Jorizzz hoopt op de komst van Lionel Messi'. Gaat ook niet gebeuren.
+1/-0

3 jaar geleden
Die clubs zijn nu al bang dat Ajax weer de hegemonie krijgt.
+1/-0

3 jaar geleden
niet weg laten gaan over 8 jaar misschien en dan kassa
+1/-0

3 jaar geleden
Verlengen en dan met Hansen bespreken dat ie eventueel direct weg mag voor 45 miljoen. Dan kijken of die clubs echt geïnteresseerd zijn en in hem willen investeren. En niet alleen voor een fooi op de eerste rij zit (zodat ze hem kunnen laten verpieteren op de bank als hij net niet voldoet en vervolgens alsnog doorverkopen voor het dubbele).
+5/-0

 
dwtk (geschorst)
3 jaar geleden
Onana moet 30 miljoen opbrengen als bewezen speler en een 17 jarige nobody 45 miljoen. Dream on, je weet zeker nog niet dat de markt ingekukeld is wegens een grootschalig virus. Man man man....
+2/-4

 
3 jaar geleden
Ah daar hebben we dwtk weer, die nogal vaak niet doorheeft wat mensen precies bedoelen en er dan zeer verongelijkt op reageert. Ik zal het voor je uitleggen: die 45 miljoen is natuurlijk niet serieus bedrag. Ik noem een heel hoog bedrag (45 miljoen is een mooi bedrag voor een zeer goede speler die al is doorgebroken; zoals Zyech), dit is namelijk het bedrag wat hij zou moeten opleveren mits hij slaagt bij Ajax. Maar daar is hij nog niet, hij moet zich ontwikkelen en dat kan heel goed bij Ajax. Maar nu zijn er kapitaal krachtige clubs die deze speler voor een lage prijs wil oppikken aangezien hij wellicht na een jaar het drievoudige kan opleveren. Ook kunnen deze clubs hem voor een laag bedrag ‘afschrijven’. Kortom weinig investeren in een talentvolle speler en Ajax is de dupe. Nee, clubs hebben nu niet zo veel over voor deze speler, daarom zou je hem ook niet kwijt raken en kan hij zich mooi de basis in spelen komend seizoen.
+4/-0

 
dwtk (geschorst)
3 jaar geleden
Je eerste stukje warrig verhaal wat geen enig cohesie heeft met het geposte stukje, ik kan je eerste post niet anders lezen dan mijn reactie teweeg brengt. Je kunt denigrerend doen maar dan moet je iets beter omschrijven wat je bedoelt, jouw eerste post zit vol zaken die de lezer maar moet aannemnen/concluderen en niet kan herleiden uit je verhaal. Misschien wel je bedoeling om een reactie uit te lokken. Groetjes he lig helemaal in een deuk.
+2/-5


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom almada avila berghuis bergwijn besparen boomen brobbey elsimao forbs godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten loonkosten mislintat passeren ramaj rensch sevic sosa stilstand sutalo tahirovic taylor vos