Transparent
Inloggen
Sluiten

Youth League-duel Ajax onder 19 zonder publiek

10 maart 2020 10:46 - De Telegraaf
Foto: Pro Shots

Youth League-duel Ajax onder 19 zonder publiek; image source: Pro Shots

Ajax onder 19 zal volgende week dinsdag het UEFA Youth League-duel tegen FC Midtjylland zonder publiek gaan afwerken. Dat meldt algemeen directeur Edwin van der Sar in zijn wekelijkse column in De Telegraaf. Vanwege het coronavirus mogen er in Denemarken geen toeschouwers aanwezig zijn bij de kwartfinale. Het is momenteel nog niet bekend hoe laat het duel zal beginnen.

Van der Sar geeft in zijn column wel aan dat er komende tijd nog wel meer zal veranderen vanwege het virus. Zo reist de directie ook niet overal meer naar toe.




Tags

column sar coronavirus denemarken midtjylland telegraaf uefa

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Het zal mij niets verbazen als wij volgende tegen die scheepswerf arbeiders in een lege roestbak mogen aantreden. Dan krijgt Ajax waarschijnlijk de schuld:)
In Duitsland gaan de derby's, Dortmund Schalke en Gladbach vs Köln ook door zonder publiek.
+2/-0

 
4 jaar geleden
El Nico, ik hoop dat ze zonder plubliek moeten spelen en idd zal Ajax dan wel de schuld krijgen maar ik ben er dan voor 100% van overtuigd dat wij de 3 punten gegarandeerd meenemen richting Amsterdam. Go for number #35 :).
+1/-0

 
4 jaar geleden
Of de knjb of de rivm of China of .....
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.274 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom berghuis bergwijn beuker boomen brobbey elsimao eredivisie excuus forbs godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten mislintat oranje passeren ramaj rensch schaduwspits sevic sosa stilstand tahirovic taylor vos