Transparent
Inloggen
Sluiten

Jurriën Timber: "Je wil geen rood pakken tijdens je debuut"

7 maart 2020 23:24

Ook debutant Jurriën Timber verscheen voor de camera van FOX. We maakten vervolgens kennis met een welbespraakte tiener. Hoe beleefde hij zijn debuut? Timber: "Zwaar, logisch. Ik zat al een tijdje op de bank bij het eerste dus had weinig gespeeld. Bij een sprintje op links voelde ik het al in de kuit en hamstring."

De jonge verdediger zag niet echt aankomen dat hij ging spelen. "Het was verrassend al zag ik het gisteren wel een beetje, vandaag hoorde ik het pas officieel. Ik had gezonde spanning. Ja, Onana gaf mij het vetrouwen. Hij zei dat ik hetzelfde moest doen als anders, zoals je altijd speelt."

Dan als een echte routinier: "Belangrijkste zijn vandaag de drie punten, dat was weer even geleden." Het werd de debutant niet makkelijk gemaakt door scheidsrechter Manschot door al snel tegen geel aan te lopen: "Je wil geen rood pakken tijdens je debuut. Ik was even te laat, even een momentje om van te leren."




Tags

timber fox kuit manschot momentje onana routinier sprintje tiener vetrouwen welbespraakte

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom berghuis bergwijn beuker boomen brobbey elsimao eredivisie excuus forbs godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten mislintat oranje passeren ramaj rensch schaduwspits sevic sosa stilstand tahirovic taylor vos