Transparent
Inloggen
Sluiten

Transfer Giovanni afgerond, contract tot 2024

4 maart 2020 11:09 - Ajax.nl
Foto: Pro Shots

Transfer Giovanni afgerond, contract tot 2024; image source: Pro Shots

Giovanni Manson Ribeiro heeft een contract getekend bij Ajax. Dat meldt de club via de officiële website. De Braziliaan komt transfervrij over van Santos FC en ligt nu tot 2024 vast in Amsterdam. De 18-jarige middenvelder zal in eerste instantie aansluiten bij Jong Ajax.

Ajax schakelde de hulp van de FIFA in om de transfer af te kunnen ronden, omdat zowel Santos FC als de Braziliaanse voetbalbond de transfer tegenhielden. De wereldvoetbalbond heeft bepaald dat Giovanni per direct geregistreerd kan worden als speler van Ajax.

Meer op Ajax.nl




Tags

santos braziliaan fifa jong manson ribeiro schakelde tegenhielden wereldvoetbalbond

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Welkom! We kunnen wel een goede middenvelder gebruiken! Heb het gevoel dat het daar nu misgaat. Donnie en Zyech lopen komende zomer de deur uit (Zyech is geloof ik op dit moment alleen nog fysiek in Amsterdam) Marin lijkt afgeschreven, Martinez komt qua inzicht te kort en Eiting heeft een te trage handelingssnelheid. Hopelijk ontwikkelt hij zich goed bij Jong en kan hij snel gebracht worden.
+1/-0

4 jaar geleden
Hoop dat het echt een aanwinst zal zijn nu nog 5 anderen erbij
+1/-0

4 jaar geleden
Volgens mij is ie in eerste instantie voor JA gehaald dus zal nog wel even duren voordat ie een aanwinst is voor het eerste. Wel mooie deal overigens, begreep dat Arsenal, City en andere topclubs hem ook wouden inlijven. Zegt toch wat over het aanzien van Ajax in het buitenland.
+1/-0

4 jaar geleden
Laten we hopen dat hij meteen een versterking is voor Ajax 1. Een Braziliaan van 18 met echt talent sluit meteen bij 1 aan. Moet hij nog twee jaar in Jong dan weet je al dat het niet echt iets bijzonders is.
+2/-0

4 jaar geleden (gewijzigd)
Hopen dat hij ook niet bij jaj blijft hangen, ik vindt dat spelers die het waarmaken bij jaj eerder een kans moeten krijgen bij ajax 1 en als ze het daar niet waarmaken ook eerder verkocht moeten gaan worden.
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom avila berghuis bergwijn besparen boomen brobbey elsimao forbs godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten mislintat oranje passeren ramaj rensch schaduwspits sevic sosa stilstand sutalo tahirovic taylor vos