Transparent
Inloggen
Sluiten

John van den Brom: 'Crisis bij Ajax is nog wat groter dan bij ons'

4 maart 2020 00:58

In gesprek met De Telegraaf geeft FC Utrecht-trainer John van den Brom aan vertrouwen te hebben in een goed resultaat tegen Ajax, ondanks dat het ook in Utrecht erg onrustig is. "Bij ons is het een soort van crisis omdat we verliezen bij RKC, maar de crisis daar in Amsterdam is nog wat groter", aldus Van den Brom. "Dit was onze eerste nederlaag van het jaar. Bij Ajax is dat wel anders. Ik weet hoe het is als je bij een topclub verliest, dan is er paniek."

Van den Brom was zondag aanwezig in de Johan Cruijff ArenA toen AZ wist te winnen van Ajax. "We hebben naar meer ploegen gekeken hoe ze het Ajax moeilijk hebben gemaakt", zo geeft hij aan. "Zijn ze te pakken? Ja, dat hebben AZ, Heracles, FC Groningen en Getafe laten zien. Veelal op verschillende manieren. Het is aan ons om een manier te vinden, waarmee wij met onze spelers succes kunnen hebben."

Bang voor het duel tegen Ajax is hij dan ook zeker niet. "Er staat wel een finaleplaats op het spel en dan is het ook nog eens een thuiswedstrijd tegen Ajax in een uitverkocht stadion. We weten allemaal hoe het leeft in de club en in de stad", zegt hij daarover. "Daarom ben ik niet bang dat ze net zo lamlendig zullen spelen als ze zondag tegen RKC hebben gedaan."




Tags

brom rkc utrecht arena finaleplaats getafe groningen heracles lamlendig paniek telegraaf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom almada avila berghuis bergwijn besparen boomen brobbey elsimao forbs godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten loonkosten mislintat passeren ramaj rensch sevic sosa stilstand sutalo tahirovic taylor vos