Jong Ajax in eigen huis gelijk tegen Telstar

28 februari 2020 21:55

Jong Ajax in eigen huis gelijk tegen Telstar; image source: Pro Shots

Jong Ajax heeft vrijdag in eigen huis niet weten te winnen van Telstar. Het duel tegen de streekgenoot eindigde in een 2-2 gelijkspel. Via Victor Jensen en Sontje Hansen stond de ploeg bij rust nog met 2-0 voor, maar door twee treffers van spits Kharchouch na rust werd het toch gelijk. Jong Ajax ontsnapte tijdens het duel aan een nederlaag, omdat Telstar na de aansluitingstreffer de beste kansen kreeg. Naci Ünüvar kon in de slotfase echter alsnog voor de zege zorgen, maar hij schoot naast het doel.