Transparent
Inloggen
Sluiten

Erik ten Hag: "We hadden te weinig rust in de opbouw"

27 februari 2020 23:55

In gesprek met Milan van Dongen wist trainer Erik ten Hag wel waar het aan schortte: "We hadden vooral te weinig rust in de opbouw. Dan ontstaat er te weinig structuur en kom je niet tot goed positiespel. Daardoor komen er ook geen kansen terwijl er wel ruimtes lagen."

"Het was continu hectisch, geen rust. We begonnen slecht maar hebben de ruggen gerecht. Er zat een ongelooflijke spirit in het team en hebben tot het einde geknokt voor een fantastisch publiek. Dat nemen we allemaal mee naar de volgende wedstrijd."

"Het is een feit dat Daley beter centraal speelt maar met de bezetting die we hadden moesten we iets verzinnen. In de eerste helft bracht Martinez te weinig rust waardoor we na de pauze Daley weer meer centraal brachten."

Over Getafe: "Ja, heel vervelend. Vanaf de eerste seconde ligt het spel stil en dan kun je alleen maar hopen dat de arbitrage er tegen optreedt anders doe je er niets tegen. Ze doen alles om voetballen onmogelijk te maken." Ondanks de teleurstelling kijkt Ten Hag alweer vooruit. "We hadden ons er meer voor bij voorgesteld, dat is duidelijk. Na twaalf Europese wedstrijden liggen we er nu uit. Ik heb altijd gezegd dat het mee moet zitten wil je Europees ver komen, nu zat het niet mee. Maar we hebben nog genoeg om voor te spelen, we doen nog mee om twee prijzen."




Tags

hag opbouw arbitrage dongen geknokt gerecht getafe hectisch martinez milan optreedt pauze ruggen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.253 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

avila berghuis bergwijn boomen brobbey elsimao gaal godts hato henderson hlynsson jong kaplan kiki kroes mannsverk medic mikautadze praag rensch rulli rvc sevic sosa sutalo tahirovic taylor twente vos wijs