Transparent
Inloggen
Sluiten

Chelsea bereikt ook akkoord met Hakim Ziyech

23 februari 2020 21:48 - Chelsea
Foto: Pro Shots

Chelsea bereikt ook akkoord met Hakim Ziyech; image source: Pro Shots

Via de officiële website meldt Chelsea dat het een persoonlijk akkoord heeft bereikt met Hakim Ziyech. De Engelse topclub bereikte eerder al een akkoord met Ajax over een transfer en nu is ook de Marokkaans international tot een overeenkomst gekomen. Ziyech zal voor vijf seizoenen gaan tekenen in Londen.

De spelmaker geeft zelf aan blij te zijn met zijn transfer naar Chelsea. "Ik ben blij en trots dat ik heb getekend voor zo'n grote club als Chelsea", aldus Ziyech. "Ik kijk al uit naar volgend seizoen en hoop dat we samen mooie dingen gaan bereiken."

Meer op Chelsea




Tags

chelsea ziyech londen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


Het is hem van harte gegund, maar je weet nu dus ook dat hij helemaal niet geblesseerd was vandaag ...
+3/-1

4 jaar geleden
Als dit zo is , dan moeten de betrokkenen bij deze transfer zich diep schamen! Er was toch een transferwindow? Je laat het team in de steek!
+1/-1

4 jaar geleden
Zonde dat dit vandaag in het nieuws komt op matchday. Dan ga je twijfelen aan z’n betrokkenheid bij het huidige team en ook nog of hij überhaupt wel geblesseerd was vandaag... Doe dit dan maandagavond ofzo.
+2/-0

4 jaar geleden (gewijzigd)
Heel vreemd dit. Op een wedstrijddag?
+1/-0

4 jaar geleden
Niet zo snel oordelen, misschien heeft Ten Hag hem de mogelijkheid gegeven om zijn transfer af te ronden omdat hij niet fit genoeg was voor deze wedstrijd? Dan kon hij dat beter vandaag doen dan morgen. Des te eerder kan hij zich weer focussen op Ajax en de wedstrijd van donderdag. Ik vond hem afgelopen donderdag waardeloos spelen, had zelfs het idee dat hij donderdag ook niet fit was, dan helpt zo’n kutwedstrijd op kunstgras ook niet mee. Ajax doet nog mee met 3 prijzen, hopelijk recht Ajax donderdag zijn rug. Ik zie het niet snel gebeuren aangezien Ajax al sinds begin december waardeloos speelt, en het wordt er niet echt beter op. Laatste uitwedstrijd (buiten de bekerwedstrijden om) werd toen gewonnen tegen Twente.
+3/-0

4 jaar geleden
Beetje slechte timing, dit bericht. Vroeger (zei de oude man) werden dit soort dingen over belangrijke wedstrijden heen getild...
+3/-0

4 jaar geleden
Als dat waar is dat hij niet geblesseerd is maar in engeland was id dat een groot schandaal ook van ajax om dit toe te laten ???!!!
+2/-1

4 jaar geleden
Een akkoord kan ook via e-mail geregeld worden. Er is niets waaruit bijkt dat ie in Londen was.
+3/-0

 
dwtk (geschorst)
4 jaar geleden
Juist, Antony is toch ook niet in Amsterdam geweest om zijn contract te tekenen.....
+2/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao forbs godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa sutalo tahirovic taylor vos wijndal