Transparent
Inloggen
Sluiten

Erik ten Hag: 'Wij kunnen beter dan wat we vandaag op de mat hebben gelegd'

20 februari 2020 22:18

Erik ten Hag was het in gesprek met Fox Sports niet eens met de opmerking dat zijn ploeg precies deed wat je tegen Getafe niet moet doen. "Dat is veel te makkelijk gesteld. Al die andere ploegen hebben hetzelfde probleem. Wij kunnen wel beter dan wat we vandaag op de mat hebben gelegd", aldus Ten Hag. "Het lag aan de vorm van de dag. We kunnen dit normaal veel beter. We hebben betere spelers dan wat we vandaag hebben laten zien."

Het lukte de ploeg maar niet om onder de druk van Getafe uit te spelen. "Zeer zeker niet", zo gaf hij aan. "Zij gingen alleen niet snel een op een spelen, waardoor wij er makkelijk uit zouden moeten kunnen voetballen. Normaal is dat onze kwaliteit."

Ten Hag vond wel dat Ajax zich te makkelijk liet provoceren. "We moeten vaker beter ons hoofd er bij houden", zei hij daarover. "Op momenten dat we kunnen voetballen, moeten we dat doen. In de duels de controle bewaren en niet mee gaan in hun opportunisme en emotie."




Tags

hag getafe fox opportunisme

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

avila berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk martha medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa sutalo tahirovic taylor vos wijndal